Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Huffington Post και στα ελληνικά;

Huffington Post και στα ελληνικά;
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 23.01.2012 | 15:49
Πρώτη δημοσίευση: 23.01.2012 | 15:45

Η Αριάννα Χάφιγκτον, ιδρύτρια του site Huffington Post, που σήμερα εγκαινίασε την γαλλική του έκδοση με διευθύντρια την σύζυγο του Ντομινικ Στρος Καν, Αν Σινκλέρ, ανακοίνωσε ότι έχει επίσης την πρόθεση να δημιουργήσει "μέσα στους τρεις επόμενους μήνες" έναν ιστότοπο στη γενέτειρά της, την Ελλάδα.

"Ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να τον θέσουμε σε λειτουργία μέσα στους τρεις επόμενους μήνες. Συζητούμε με διάφορους ενδεχόμενους εταίρους", δήλωσε η Αριάννα Χάφιγκτον στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση της γαλλικής εκδοχής του "Huffington Post".

Μετά τη Γαλλία, την πρώτη μη αγγλόφωνη χώρα στην οποία λειτούργησε ο "Huffington Post", θα ακολουθήσει το Μάρτιο η Ισπανία σε συνεργασία με την "Ελ Παΐς" και στη συνέχεια, τον Απρίλιο, η Ιταλία σε συνεργασία με τον εκδοτικό όμιλο "L' Espresso", ο οποίος εκδίδει την εφημερίδα "Λα Ρεπούμπλικα".

"Έχουμε σχέδια να δημιουργήσουμε ιστότοπους σε πολλές, πολλές χώρες", δήλωσε η κα Χάφιγκτον, η οποία έχει επίσης στόχο τη Γερμανία, τη Βραζιλία και την Τουρκία.

Ο ιστότοπος "Huffington Post", ο οποίος δημιουργήθηκε το 2005, δημιούργησε για πρώτη φορά τοπικούς ιστότοπους το 2011, πρώτα στον Καναδά, το Μάιο, μετά στη Βρετανία, τον Ιούλιο.

Ο καναδικός ιστότοπος έχει 3,5 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες το μήνα και ο βρετανικός 3,8 εκατομμύρια. Στις ΗΠΑ ο "Huffington Post" έχει 37 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες το μήνα.   Διαδώστε αυτό το άρθρο