Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Αγγγελική Νικολούλη αποκαλύπτει και αποκαλύπτεται!

Η Αγγγελική Νικολούλη αποκαλύπτει και αποκαλύπτεται!

Έχει κερδίσει τον τίτλο της ελληνίδας «Μις Μαρπλ» και οι εκπομπές της σημείωναν υψηλές τηλεθεάσεις.

Ο λόγος για την Αγγελική Νικολούλη που μπορεί αυτή την περίοδο να απέχει από το τηλεοπτικό τοπίο αλλά απόψε περνά το «Βράδυ» της παρέα με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Η γνωστή δημοσιογράφος λοιπόν μιλά στην εκπομπή του ΑΝΤ1 για όλα. Εξηγεί πώς κατέφερε το όνομά της να γραφτεί δύο φορές στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness, γιατί την αποκαλούν «Δρακολόγο» αλλά και ποια θεωρεί την πιο πολύκροτη υπόθεσή της! Η Αγγελική Νικολούλη όμως, αποκαλύπτει στον Πέτρο Κωστόπουλο ποιος κρατούμενος της έχει στείλει λουλούδια αλλά και ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια ενώ δεν διστάζει να πει τι είναι αυτό που πρέπει να κάνουν οι παρουσιαστές στις μέρες μας. Εκτός όμως, από τις αποκαλύψεις, οι τηλεθεατές θα διαπιστώσουν για ακόμα μία φορά πως η «Μις Μαρπλ» διαθέτει χιούμορ που μπορεί να μην το βγάζει, όπως είναι λογικό, στις εκπομπές που παρουσιάζει αλλά δεν αφήνει όταν μπορεί, την ευκαιρία να πάει χαμένη και έτσι σχολιάζει πολλά με το δικό της τρόπο.

Επίσης, στο αποψινό «Βράδυ» είναι καλεσμένη και η Βάσω Λασκαράκη, την οποία ο Πέτρος Κωστόπουλος αποκαλεί «πλούσια και κακομαθημένη»! Η ηθοποιός λέει αν θέλει να παντρευτεί αλλά και πώς αντιδρά όταν ο σύντροφός της, ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης, πρωταγωνιστεί σε ερωτικές σκηνές!

Για τη συνέχεια, συντονιστείτε τα μεσάνυχτα στον ΑΝΤ1 και καλό σας «Βράδυ».

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε