Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Η Άννα Πρέλεβιτς… ποντάρει στο Λας Βέγκας!

Η Άννα Πρέλεβιτς… ποντάρει στο Λας Βέγκας!

 Οι τηλεοπτικές προτάσεις περιμένουν τη Σταρ Ελλάς

Με την κορδέλα της «Σταρ Ελλάς» στις αποσκευές της, η Άννα Πρέλεβιτς πετά την Κυριακή για το Λας Βέγκας. Στην πρωτεύουσα του τζόγου, θα δώσει μάχη με περισσότερες από 80 «εστεμμένες» για τον τίτλο της Miss Universe.

Όπως αναφέρει και το σχετικό δελτίο Τύπου «η 20άχρονη Ελληνίδα καλλονή θα ζήσει μια μοναδική εμπειρία που θα διαρκέσει δύο εβδομάδες. Με την άφιξή της στο Λας Βέγκας, θα γνωριστεί με τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες και θα αρχίσουν όλες την εντατική προετοιμασία για τη μεγάλη βραδιά: φωτογραφήσεις, συνεντεύξεις, ενδιαφέρουσες δραστηριότητες και διασκεδαστικά events. Τέλος, τη βραδιά του διαγωνισμού, στις 23 Αυγούστου, εκατομμύρια θεατές θα παρακολουθήσουν τη μάχη των κοριτσιών για μια διάκριση και η Miss Universe 2009 Stefania Fernandez από τη Βενεζουέλα θα στέψει τη διάδοχό της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια ο διαγωνισμός Miss Universe και οι εκπρόσωποί του στηρίζουν τον αγώνα κατά του AIDS σε συνεργασία με σχετικούς οργανισμούς έρευνας, ενημέρωσης και πρόληψης. Tα καθήκοντα της Μις Universe περιλαμβάνουν ταξίδια σε όλο τον κόσμο με στόχο την ενημέρωση, κυρίως των νέων γυναικών, για τον ιό ΗΙV και τη μάστιγα του AIDS.»

Να σημειώσουμε ότι η Άννα Πρέλεβιτς έχει κερδίσει το ενδιαφέρον στα αντίστοιχα site του εξωτερικού και πολλοί μάλιστα είναι αυτοί που πιστεύουν ότι θα πάει πολύ καλά. Για να μην το… γκαντεμιάσουμε όμως, μην πούμε περισσότερα. Άλλωστε, μπορεί τώρα η «Σταρ Ελλάς» να ποντάρει στα καλλιστεία αλλά και στον ΑΝΤ1 ποντάρουν πολύ σε αυτήν. Όπως σας είχαμε γράψει και σε παλαιότερο άρθρο του Newsit το δοκιμαστικό που είχε κάνει ικανοποίησε πολύ τα στελέχη του σταθμού και να δείτε ότι την επόμενη σεζόν… η Άννα Πρέλεβιτς θα βρεθεί στο τηλεοπτικό τοπίο.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε