Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Αννίτα Πάνια έβαλε… φωτιά στον ALPHA

Η Αννίτα Πάνια έβαλε… φωτιά στον ALPHA

 Αναζητείται ο… εμπρηστής που προσπάθησε να κάψει τις «Πεθερές»!

 Αναστάτωση υπήρξε την προηγούμενη βδομάδα στα γραφεία της διοίκησης του ALPHA με το «Κους κους το μεσημέρι», όταν στην εκπομπή προβλήθηκε απόσπασμα από την εκπομπή του ALTER «Ζαμανφού».

Οι διοικούντες του καναλιού της Κάντζας είδαν… εμβρόντητοι στη μεσημεριανή εκπομπή του καναλιού τους να προβάλλεται απόσπασμα της εκπομπής του καναλιού του Μπουρναζίου. Και μπορεί να υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο ALPHA φλερτάρει με την Αννίτα Πάνια αλλά προς το παρόν το κανάλι της Κάντζας προσπαθεί να… φλερτάρει με τις μετρήσεις τηλεθέασης της AGB. Και γι’ αυτό έχουν δώσει σαφείς εντολές στη μεσημεριανή εκπομπή τους να μην προβάλλονται αποσπάσματα από ανταγωνιστικές εκπομπές, όπως παλαιότερα το «X Factor» και το «Next Top Model» και τώρα το «Dancing with the stars». Άλλωστε, για να λέμε και του καναλιού το δίκιο, ούτε στο MEGA και τον ΑΝΤ1 προβάλλουν αποσπάσματα από τις εκπομπές και show του ALPHA.

Οπότε όπως ήταν λογικό, το απόσπασμα από την εκπομπή «Ζαμανφού» που προβλήθηκε από το «Κους κους το μεσημέρι» δημιούργησε αναστάτωση στη διοίκηση του ALPHA. Να σημειωθεί μάλιστα ότι απέναντι από την εκπομπή του ALTER την Τετάρτη το βράδυ, ο ALPHA προβάλλει το «Μια νύφη για το γιο μου» που παρουσιάζει η Κατερίνα Καραβάτου που παρουσιάζει επίσης το «Κους κους το μεσημέρι». Γι’ αυτό και προκαλεί μεγάλη έκπληξη η απόφαση να προβληθεί απόσπασμα της ανταγωνιστικής εκπομπής.

Επίσης, πρέπει να σημειώσουμε ότι ο μέσος όρος τηλεθέασης την Τετάρτη 7 Απριλίου του «Ζαμανφού» ήταν 10,1% ενώ το «Σπίτι από την αρχή» έκανε 19,9% και το «Μια νύφη για το γιο μου» απέναντι από το «Ζαμανφού» έπεσε στο 13,6%. Συνεπώς η όποια προβολή των ανταγωνιστικών εκπομπών βλάπτει ακόμα περισσότερο τις εκπομπές του ALPHA.

Για το λόγο αυτό και στο κανάλι της Κάντζας πραγματοποιείται… εσωτερικός έλεγχος προκειμένου να βρεθεί ποιος πήρε την απόφαση να… μποϊκοτάρει τις εκπομπές του καναλιού. Σίγουρα, θα πρέπει να δοθούν εξηγήσεις γιατί σε μία «μάχη» όπως είναι ο καθημερινός αγώνας για τις τηλεθεάσεις, πρέπει να γίνονται σωστές και προσεχτικές κινήσεις από τους «πολεμιστές». Και αυτοί που… παραδίδονται και προδίδουν στον «εχθρό» θα πρέπει να τιμωρούνται. 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε