Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Άβα Γαλανοπούλου μιλά για την περιπέτεια με την υγεία της

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Αγιασμό και γρήγορα πρέπει να κάνουν στο πλατό του «50-50». Μετά το Σάκη Μπουλά, τώρα και η Άβα Γαλανοπούλου εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο και μάλιστα χθες το πρωί υπεβλήθη σε εγχείριση.

Η περιπέτειά της ξεκίνησε την προηγούμενη βδομάδα καθώς η δημοφιλής ηθοποιός άρχισε να νιώθει πόνους στην κοιλιακή χώρα. Λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών της όμως, δεν έδωσε σημασία και προσπάθησε να το ξεπεράσει μόνη της. Μόνο που το σαββατοκύριακο οι πόνοι ήταν αφόρητοι οπότε αναγκάστηκε να εισαχθεί σε νοσοκομείο και να υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων. Οι θεράποντες ιατροί διέγνωσαν περιτονίτιδα και έτσι η Άβα εισήχθη χθες το πρωί στο χειρουργείο.

Η Άβα Γαλανοπούλου μίλησε στην Espresso και είπε πως «ήμουν ερείπιο, σερνόμουν. Ήταν ύπουλο, δεν ήταν κάτι εμφανές, ευτυχώς που είχα καλή ομάδα γιατρών και δόξα τω Θεώ, όλα καλά».

Γνωρίζοντας δε, την ηθοποιό αρκετά χρόνια, και συνομιλώντας μαζί της για την περιπέτειά της, πρέπει να αναφέρω ότι για ακόμα μία φορά αντιμετώπισε την κατάσταση και όσα έγιναν, με χιούμορ. Οι θεράποντες ιατροί της συνέστησαν ξεκούραση προκειμένου να αναρρώσει πλήρως και μάλιστα θα παραμείνει στο νοσοκομείο για λίγες ακόμα μέρες.

Ωστόσο, αξίζει να αναφέρουμε και να καθησυχάσουμε τους θαυμαστές της ηθοποιούς και φαν της σειράς «50-50» που πρωταγωνιστεί, ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αφού έχουν ετοιμάσει αρκετά επεισόδια.

Βέβαια, το ρόλο της στη θεατρική παράσταση «Στράους» όπου πρωταγωνιστεί, έως ότου η Άβα αναρρώσει και επιστρέψει επί σκηνής, έχει αναλάβει η Ζώγια Σεβαστιανού που έπαιζε άλλο ρόλο.

Αφού λοιπόν ευχηθούμε στην Άβα Γαλανοπούλου ταχεία ανάρρωση και μιας και αναφερθήκαμε στην πετυχημένη σειρά του Mega, να σας ενημερώσουνε και για το τι πρόκειται να δείτε στο αποψινό επεισόδιο.

Με ένα δαιμόνιο κόλπο λοιπόν, οι γυναίκες πείθουν τους άντρες να κρυφτούν κάπου με ασφάλεια αλλιώς θα καταλήξουν πίσω απ’ τα σίδερα. Ο Παύλος κατηγορούμενος για φόνο και οι άλλοι δυο για συνεργοί. Τους χώνουν λοιπόν σ’ ένα υπόγειο και κάνουν ό,τι μπορούν για να ενισχύουν τον πανικό τους. Οι τρείς φίλοι συμπαραστέκονται ο ένας στον άλλον. Ο Παύλος σε μια έξαρση ηρωισμού αποφασίζει να παραδοθεί για να ξεμπλέξουν οι άλλοι δυο. Εκείνοι όμως δεν το δέχονται και καταλήγουν παρέα μπροστά στον έκπληκτο αξιωματικό υπηρεσίας που τους πετάει έξω απ’ το αστυνομικό τμήμα. Οι τρεις φίλοι καταπίνουν την οργή τους και ετοιμάζονται να πατήσουν μια εντολή που σίγουρα θα πονέσει τις γυναίκες. Το «ΟΥ ΜΟΙΧΕΥΣΕΙΣ».

Η συνέχεια επί της οθόνης του Mega, απόψε στις 21:50.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε