Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Η Δέσποινα Καμπούρη στη θέση της Νίκης Κάρτσωνα

 Έπεσαν οι τελικές υπογραφές με το ALTER για το «Life Style»

Οι υπογραφές έπεσαν την Παρασκευή το απόγευμα προς επιβεβαίωση του Newsit που πρώτο έγραψε για την καινούργια παρουσιάστρια του Life Style. Βέβαια, δεν αποκαλύπταμε το όνομα μέχρι να πέσουν οι τελικές υπογραφές. Αλλά την Παρασκευή, αργά το βράδυ οι δύο πλευρές (κανάλι και παρουσιάστρια) συναντήθηκαν, υπέγραψαν, οπότε μπορούμε πλέον να σας αποκαλύψουμε ότι η «γνωστή δημοσιογράφος, αγαπητή στο χώρο αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό», όπως γράφαμε, είναι η Δέσποινα Καμπούρη.

Αν και τον τελευταίο καιρό πολλά γράφονταν για το τι πρόκειται να γίνει με την εκπομπή του ALTER τελικά τα στελέχη του καναλιού του Μπουρναζίου κρατούσαν σιγή ιχθύος μέχρι να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Κι αυτό, απ’ ότι αποδείχτηκε αυτό είναι να παρουσιάζει την εκπομπή η Δέσποινα Καμπούρη.

Όπως αποκαλύπταμε στο προηγούμενο άρθρο μετά το συναινετικό «διαζύγιο» με τη Νίκη Κάρτσωνα που παρουσίαζε πέρυσι την εκπομπή οι υπεύθυνοι έκαναν επαφή με τρία πρόσωπα. Επιθυμία τους είναι η εκπομπή να ανανεωθεί σε ύφος, ρίχνοντας περισσότερο βάρος στο κομμάτι του life και της επικαιρότητας, κάτι που σημαίνει ότι η εκπομπή θα μαγνητοσκοπείται λίγο πριν προβληθεί αλλά κι ότι στην παρουσίαση θα πρέπει να είναι πρόσωπο με δημοσιογραφική εμπειρία. Το πρόσωπο λοιπόν που κέρδισε στα σημεία είναι η Δέσποινα Καμπούρη.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η δημοσιογράφος δεν πρόκειται να σταματήσει να είναι ένα από τα «παιδιά» του Θέμου Αναστασιάδη και του Βαγγέλη Περρή αφού θα συνεχίσει να είναι και στο «Όλα 11».

Έτσι, από την επόμενη χρονιά η Δέσποινα Καμπούρη θα είναι και στο ALTER παρουσιάζοντας την εκπομπή «Life Style» αλλά απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα θα συνεχίσει να είναι και στον ΑΝΤ1 στο πλευρό των «δασκάλων» της, του Θέμου Αναστασιάδη και του Βαγγέλη Περρή.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε