Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Η Δήμητρα Αιγινίτη στο «10 με 1 μαζί»;

Θα… δέσει με Καραμέρο και Χαριτάτο;

Πριν από λίγες μέρες η Δήμητρα Αιγινίτη «δέθηκε» και με θρησκευτικό γάμο με τον αγαπημένο της Αντώνη Σρόιτερ. Τις τελευταίες μέρες όμως, και μετά από το «λύσιμο» της συνεργασίας της με την εκπομπή «Δέστε τους» του ALPHA κυκλοφόρησαν έντονες φήμες ότι η δημοσιογράφος την επόμενη σεζόν θα είναι στην παρέα των Καραμεροχαριτάτων στην εκπομπή «10 με 1 μαζί» του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα όμως, με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, αυτή η φήμη δεν ισχύει ενώ μάλιστα κανείς από τους εμπλεκόμενους δεν μπορεί να καταλάβει πώς και από ποιους κυκλοφόρησε! Αυτό που επισημαίνουν οι καλά γνωρίζοντες είναι ότι δεν υπήρξε καμία επαφή της Δήμητρας Αιγινίτη ούτε με κάποιο στέλεχος του ΑΝΤ1 αλλά ούτε με κάποιον από τους παρουσιαστές Γιώργο Καραμέρο και Σπύρο Χαριτάτο για να είναι στην πρωινή infotainment εκπομπή του καναλιού.

Ωστόσο, η δημοσιογράφος έκανε επαφή με άλλο κανάλι αλλά ακόμα δεν αποκαλύπτουμε τίποτα μέχρι να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα. Άλλωστε αυτές τις μέρες μαζί με το σύζυγό της βρίσκονται στο γαμήλιο ταξίδι τους μακριά απ’ ότι δυσάρεστο… τους έδενε!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε