Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Η Δούκισσα Νομικού συναντά το Ρουβά και τη Μακρυπούλια

Το αργότερο μέχρι αύριο θα έχει αποφασιστεί από το MEGA αν τελικά το «Just the two of us» κάνει πρεμιέρα τον επόμενο μήνα. Αν όλα λοιπόν πάνε καλά τότε ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Δούκισσα Νομικού θα βρίσκονται στο πλατό του talent show.

Μπορεί ακόμα τίποτα να μην είναι σίγουρο αλλά τουλάχιστον τη Δούκισσα θα την δούμε σίγουρα στις τηλεοπτικές μας οθόνες καθώς το Σάββατο επιστρέφει… στον τόπο του εγκλήματος και συγκεκριμένα εκεί όπου ξεκίνησε την τηλεοπτική της πορεία. Η νεαρή παρουσιάστρια ξεκινά την εκπομπή LifeStyle που το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011 στις 21:00 κάνει πρεμιέρα για 9η συνεχή χρόνια στο ALTER.

Ποιοι είναι καλεσμένοι της και τι θέματα θα δούμε στην πρεμιέρα της εκπομπής; Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου του ALTER

«ποδαρικό κάνει ο ένας και μοναδικός σταρ Σάκης Ρουβάς!!! «Τα χρήματα κάνουν τη ζωή πιο άνετη. Δεν σου εγγυώνται όμως την ευτυχία». Κι εμείς συμφωνούμε απόλυτα μαζί του!!! Οικονομική κρίση, οικογένεια αλλά και μικρά μυστικά της καθημερινότητας του κορυφαίου σταρ της θετικής ενέργειας!

Ταξίδι στο Παρίσι με την Ζέτα Μακρυπούλια! Μαθήματα μόδας, για να μην πιαστείτε αδιάβαστες και να γνωρίζετε όλες τις τάσεις του φετινού χειμώνα!

Είναι η χρονιά του και ο Μάρκος Σεφερλής το διασκεδάζει… Δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο… πάντα με χιούμορ!!! Μιλάει φυσικά και για την παρεξήγηση με την Ελένη Μενεγάκη!

Νέα, ωραία και μαμά… Η Όλγα Λαφαζάνη εξομολογείται γιατί άλλαξε η ζωή της!!! Πρακτικές δυσκολίες, αστεία αλλά και συγκινητικά περιστατικά μιας μαμάς εν δράσει!

Φαίη Σκορδά: το styling του χθες και του σήμερα! Αναδρομή στις στιλιστικές επιλογές και στις αλλαγές στην εμφάνιση της από το 2006 μέχρι σήμερα!»

Το Σάββατο λοιπόν στις 9 το βράδυ η Δούκισσα επιστρέφει με το «LifeStyle» στο ALTER. Ας ελπίσουμε ότι το Νοέμβριο θα έχει διπλή τηλεοπτική παρουσία και θα έχει ξεκινήσει και το «Just the two of us» στο MEGA.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε