Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Η ΕΡΤ αντιδρά για το σκάνδαλο στο ποδόσφαιρο

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Το σκάνδαλο των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων είναι από τα θέματα που κυριαρχούν στην ειδησεογραφία των τελευταίων ημερών.

Εν καιρώ… μεσοπρόθεσμου είδαν το φως της δημοσιότητας όλα αυτά που «ψιθυρίζονται» χρόνια αλλά που ποτέ δεν αποδεικνύονταν. Τελικά, τώρα που οι «αγανακτισμένοι» πληθαίνουν μέρα με τη μέρα, τα σκάνδαλα στο ιδιαίτερα αγαπητό από τον κόσμο άθλημα, ήρθαν να κερδίσουν μέρος της ειδησεογραφίας. Τυχαίο; Δεν νομίζω…! Όπως και να έχει πάντως, όλα όσα βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας σχετικά με αυτά που συμβαίνουν εντός αλλά και εκτός ποδοσφαιρικού χώρου έχουν δημιουργήσει τσουνάμι αντιδράσεων, ιδιαίτερα από τους πραγματικούς φιλάθλους που βλέπουν το ποδόσφαιρο ως άθλημα και εκτόνωση από την καθημερινότητά τους.
Αντίδραση όμως, είχαμε και από την ΕΡΤ που αυτήν την περίοδο βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις για να εξασφαλίσει τα δικαιώματα μετάδοσης ποδοσφαιρικών αγώνων, όπως είχε την προηγούμενη σεζόν τα δικαιώματα του Ολυμπιακού, της Ξάνθης αλλά και του πρωταθλήματος της Football League. Τελικά όμως, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ ανακοίνωσε πως «αποφάσισε την αναστολή κάθε διαπραγμάτευσης σχετικά με τηλεοπτικά δικαιώματα αγώνων ποδοσφαίρου, με αφορμή τις εξελίξεις στο χώρο.» Προς το παρόν λοιπόν και μέχρι νεωτέρας, η ΕΡΤ δεν σκοπεύει να παίξει μπάλα την επόμενη σεζόν. Αν και θεωρείται σίγουρο ότι σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουν πάλι οι διαπραγματεύσεις καθώς οι ποδοσφαιρικοί αγώνες φέρνουν αρκετές φορές τηλεθεάσεις και έσοδα στα ταμεία των καναλιών.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε