Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Η ΕΡΤ μετά το πόρισμα –και τις περικοπές- αξιοποιεί τους ανθρώπους της

Η ΕΡΤ μετά το πόρισμα –και τις περικοπές- αξιοποιεί τους ανθρώπους της

 Το συντηρητικό και φοβισμένο παιχνίδι της κρατικής τηλεόρασης ενώ οι θεατές πληρώνουν!

 

Τέλος –ελπίζουμε!- η εποχής σπατάλης στην ΕΡΤ. Έτσι τουλάχιστον φαίνεται από το συμμάζεμα που γίνεται αξιοποιώντας ανθρώπους και στελέχη που είναι στο δυναμικό της κρατικής τηλεόρασης και μέχρι τώρα παρέμεναν στα γραφεία τους αλλά αμείβονταν.

Το πόρισμα «φωτιά» που έχει τσουρουφλίσει αρκετούς ανάγκασε και τη σημερινή διοίκηση της ΕΡΤ να παίξει πιο συντηρητικό παιχνίδι φοβούμενη να μην καεί… από τις επόμενες διοικήσεις. Αρκεί βέβαια με το φόβο των πορισμάτων να μην κάνουν προγράμματα αδιάφορα προς το τηλεοπτικό κοινό που εξακολουθεί να πληρώνει το ανταποδοτικό τέλος-χαράτσι για την κρατική τηλεόραση. Καλή η άμυνα αλλά αν θες να κάνεις αγώνα πρέπει να περάσεις και στην επίθεση, όταν μάλιστα οι θεατές σε πληρώνουν καλά!

Προς το παρόν η διοίκηση της ΕΡΤ έβαλε μια κάποια τάξη στις ενημερωτικές εκπομπές του καλοκαιριού αξιοποιώντας πρόσωπα εκ των έσω.

Έτσι την καθημερινή εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση» της ΝΕΤ μέχρι και την Παρασκευή 13 Αυγούστου θα παρουσιάζουν η Ρίτσα Μπιζόγλη και ο Γιάννης Σκάλκος, ενώ από τη Δευτέρα 16 μέχρι και το τέλος Αυγούστου, τη σκυτάλη θα παραλάβουν ο Κώστας Αρβανίτης και η Μαριλένα Κατσίμη.  

Επίσης, την ενημερωτική εκπομπή «Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ» έως τις 15 Αυγούστου θα παρουσιάζουν ο Γιάννης Σκάλκος και η Μάριον Μιχελιδάκη ενώ από τις 21 Αυγούστου έως το τέλος του μηνός, ο Δημήτρης Σκάλκος με την Αλεξάνδρα Δουβαρά.

Να δούμε όμως τι θα κάνουν μετά τον Αύγουστο αφού εκτός από κάποιες εκπομπές που φαίνεται ότι θα συνεχίσουν να πίνουν… σαμπάνια στην υγεία μας οι υπόλοιπες είναι στο «περίμενε».

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε