Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Η ΕΡΤ… θέλει το «Νησί»

Αναμφισβήτητα η σειρά του MEGA το «Νησί» είναι η τηλεοπτική επιτυχία της χρονιάς και καλλιτεχνικά αλλά και εμπορικά αφού καταφέρνει να σημειώσει υψηλότατες τηλεθεάσεις.

Είναι γνωστό ότι ακόμα και πολλοί «αντίπαλοι», παρουσιαστές ή και ηθοποιοί σε σειρές άλλων καναλιών, παρακολουθούν το «Νησί», παραδεχόμενοι ότι πρόκειται για μία πολύ καλή σειρά.

Με… έμμεσο τρόπο λοιπόν σήμερα θα σας αποδείξουμε ότι ακόμα και στην ΕΡΤ, υψηλότατα στελέχη της παρακολουθούν τη σειρά του MEGA, ενώ θέλουν μάλιστα να κερδίσουν από την επιτυχία της.

Σε σύσκεψη λοιπόν που έγινε την προηγούμενη βδομάδα στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, στέλεχος της ΕΡΤ πρότεινε η Ανδριάννα Μπάμπαλη, που ως γνωστό ερμηνεύει το τραγούδι στους τίτλους της σειράς «Το Νησί», να είναι υποψήφια για να μας εκπροσωπήσει στο φεστιβάλ της Eurovision,. Η πρόταση έγινε δεκτή από όλους καθώς η ερμηνεύτρια διαθέτει πολύ καλή φωνή.

Στη συνέχεια λοιπόν στελέχη της κρατικής τηλεόρασης επικοινώνησαν με τη δισκογραφική εταιρεία στην οποία ανήκει η Ανδριάννα Μπάμπαλη και τους έγινε η πρόταση. Να διευκρινίσουμε πως η πρόταση δεν είναι για κατευθείαν ανάθεση αλλά να είναι η ερμηνεύτρια ανάμεσα σε αυτούς που θα διαγωνιστούν για να ανακηρυχθεί το ποιος θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο φεστιβάλ της Eurovision που θα γίνει το Μάιο στο Ντίσελντορφ. Και βέβαια, οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ προτιμούν να γίνει διαγωνισμός κι όχι κατευθείαν ανάθεση καθώς ευελπιστούν ότι η βραδιά της επιλογής του τραγουδιού θα κερδίσει, ως είθισται, υψηλές τηλεθεάσεις.

Προς το παρόν ούτε η Ανδριάννα Μπάμπαλη αλλά ούτε και η δισκογραφική της εταιρεία έχει απαντήσει. Η απάντηση όμως θα πρέπει να δοθεί μέχρι την Παρασκευή όπου λήγει η υποβολή αιτήσεων για τους καλλιτέχνες που θα είναι υποψήφιοι. Άσχετα με την απάντηση όμως, είναι ξεκάθαρο ότι η ΕΡΤ προσπαθεί να κερδίσει κι αυτή από την επιτυχία του «Νησιού». Άλλωστε, για να λέμε και την αλήθεια, σειρές όπως «Το Νησί» θα έπρεπε να είναι στην κρατική τηλεόραση, αν ήθελε να δικαιολογεί τον ψυχαγωγικό της ρόλο και το ανταποδοτικό τέλος που πληρώνουν οι έλληνες φορολογούμενοι.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε