Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Η “Ειδική Αποστολή Ηλεία” ολοκληρώθηκε με επιτυχία

Ο Σπύρος Σούλης κι η ομάδα του «Με το Δεξί» ολοκλήρωσαν με απόλυτη επιτυχία τη μεγαλύτερη και πιο απαιτητική πρόκληση που είχαν ποτέ. Το σπίτι της 15μελούς οικογένειας Διαμαντόπουλου στην Βάλμη της Ηλείας.

Το πιο απαιτητικό και φιλόδοξο έργο από όλα όσα έχουν αναλάβει μέχρι σήμερα ο Σπύρος Σούλης κι η ομάδα της εκπομπής «Με το δεξί», ολοκληρώθηκε, με απόλυτη επιτυχία, προσφέροντας ένα καινούριο σπίτι και μια νέα αρχή σε μια σπάνια οικογένεια. 
 
Το ξεχωριστό επεισόδιο προβάλλεται αυτή την Παρασκευή 3 Ιουνίου στις 10 το βράδυ στον ΑΝΤ1.

Η μοναδική ιστορία της 15μελούς οικογένειας Διαμαντόπουλου από την Βάλμη της Ηλείας, με τη νεαρή μητέρα των 10 ανήλικων παιδιών που είχε σώσει τα αγγελούδια της και το σπίτι της από μια φωτιά πριν λίγους μήνες, βρήκε μια υπέροχη συνέχεια, την οποία «έγραψαν» οι πολύτιμοι συνεργάτες της εκπομπής που έφτιαξαν το κατεστραμμένο σπίτι σχεδόν απ’ την αρχή.
 

Περισσότεροι από 200 συνεργάτες μεταφέρθηκαν στην Βάλμη του νομού Ηλείας για έξι ημέρες και νύχτες, για να αλλάξουν μια για πάντα τις συνθήκες διαβίωσης των μικρών ηρώων της οικογένειας Διαμαντόπουλου. Οι ανάγκες, οι φθορές κι οι ελλείψεις του σπιτιού, ειδικά μετά την πυρκαγιά ήταν πάρα πολλές. Αλλά το στοίχημα για την εκπομπή, παρότι μεγαλύτερο από κάθε άλλη φορά, κερδίθηκε.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες στο zappIT.
 

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε