Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Η Έλενα Κατρίτση επιστρέφει επίσημα στην ΕΡΤ

Η Έλενα Κατρίτση επιστρέφει επίσημα στην ΕΡΤ

Ήταν από τις εκπομπές που σημείωναν υψηλές για την ΕΡΤ τηλεθεάσεις. Ο λόγος για τα «Προσωπικά», την εκπομπή που παρουσίαζε η Έλενα Κατρίτση στη ΝΕΤ, στην οποία φιλοξενούσε πολύ ενδιαφέροντες προσωπικότητες και που οι «προσωπικές» εξομολογήσεις τους στην κάμερα της εκπομπής κέρδιζαν το τηλεοπτικό κοινό.

Παρά όμως, την επιτυχία της, η εκπομπή σταμάτησε την προβολή της, αφού η προηγούμενη διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης… ξέχασε να εγκρίνει –άγνωστο γιατί- καινούργια επεισόδια, αφού και το κόστος της δεν ήταν υψηλό, αλλά και σημείωνε όπως είπαμε, υψηλές για την ΕΡΤ τηλεθεάσεις.
Ωστόσο, την Παρασκευή, στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ, εγκρίθηκε η παραγωγή δεκατριών καινούργιων επεισοδίων της εκπομπής, με ανώτατο προϋπολογισθέν κόστος ανά επεισόδιο τα 9.660 ευρώ (πλέον ΦΠΑ). Να σημειώσουμε δε, ότι το ποσό αυτό είναι το ίδιο ακριβώς ποσό που είχε εγκριθεί και στον προηγούμενο κύκλο. Έτσι λοιπόν, τα «Προσωπικά» με την Έλενα Κατρίτση θα επιστρέψουν μέσα στο Νοέμβριο μέσα από τη συχνότητα της ΝΕΤ και όπως μαθαίνουμε, τα πρόσωπα που έχει σκοπό να φιλοξενήσει η δημοσιογράφος στην εκπομπή της, γνωστά αλλά και άγνωστα στο ευρύ κοινό, έχουν πολύ ενδιαφέρουσες προσωπικές ιστορίες.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι στην ίδια συνεδρίαση της Παρασκευής, το ΔΣ της ΕΡΤ, μεταξύ άλλων αποφάσεων, ενέκρινε και:

-Την εκτέλεση παραγωγής σειράς δέκα (10) εκπομπών με τίτλο «ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ». Το ανώτατο προϋπολογισθέν κόστος ανά επεισόδιο εκτιμάται σε 11.502,60 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).
-Την ανανέωση ανάθεσης παραγωγής πέντε (5) επεισοδίων της σειράς μουσικών εκπομπών με τίτλο «ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ». Το ανώτατο προϋπολογισθέν κόστος ανά επεισόδιο εκτιμάται σε 29.312 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).
-Την ανανέωση εκτέλεσης παραγωγής δεκατριών (13) επεισοδίων της σειράς εκπομπών με τίτλο «DOCVILLE». Το ανώτατο προϋπολογισθέν κόστος ανά επεισόδιο εκτιμάται σε 16.319 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).
-Την ανανέωση εκτέλεσης παραγωγής έξι (6) επεισοδίων σειράς εκπομπών με τίτλο «ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ». Το ανώτατο προϋπολογισθέν κόστος ανά επεισόδιο εκτιμάται σε 8.823 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).
-Την ανανέωση εκτέλεσης παραγωγής δεκαπέντε (15) επεισοδίων της σειράς εκπομπών με τίτλο «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ». Το ανώτατο προϋπολογισθέν κόστος ανά επεισόδιο εκτιμάται σε 17.000 ευρώ (πλέον ΦΠΑ.
-Την ανανέωση εκτέλεσης παραγωγής δέκα (10) επεισοδίων της σειράς εκπομπών με τίτλο «ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ». Το ανώτατο προϋπολογισθέν κόστος ανά επεισόδιο εκτιμάται σε 15.796 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε