Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Ελένη Μενεγάκη… ψάχνεται!

Τη μάχη της συνεχίζει να δίνει κάθε μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη.

Και είναι φανερό ότι η πορεία της «Ελένης» δεν ευχαριστεί την παρουσιάστρια που συνεχίζει να αναζητά τρόπους για να ανεβάσει τις τηλεθεάσεις της. Μάλιστα, όπως έγραψε χθες στο twitter «επειδή ακόμα το ψάχνω με τη θεματολογία της εκπομπής, θέλω τις ιδέες σας». Είναι ολοφάνερο ότι η Ελένη είναι αποφασισμένη να μην παραδοθεί αμαχητί και να βρει τρόπους και θέματα που θα κερδίσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και θα ανεβάσουν τις τηλεθεάσεις της εκπομπής της.

Η πορεία της εκπομπής είναι σταθερή αλλά όχι ιδιαίτερα ικανοποιητική για την παρουσιάστρια. Χθες, Πέμπτη, η «Ελένη» έκανε μέσο όρο 17,3 στο γενικό σύνολο ενώ την ίδια ώρα το MEGA (που πρόβαλλε τη «Ζωή της άλλης», δελτίο ειδήσεων και την «Πολυκατοικία») έκανε μέσο όρο 21,6. Αντίστοιχα στον ΑΝΤ1 (που πρόβαλλε δελτίο ειδήσεων, «Άκρως οικογενειακό» και «Κωνσταντίνου και Ελένης») έκανε μέσο όρο 16,6.

Έτσι, η Μενεγάκη προσπαθεί μαζί με τους συνεργάτες της αλλά και μέσω των φίλων και τηλεθεατών να βρει καινούργιες ιδέες που θα ανεβάσουν τις τηλεθεάσεις της «Ελένης» της.

Μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τις προηγούμενες μέρες έγινε πρόταση σε πρώην συνεργάτιδα της εκπομπής να επιστρέψει στην παρέα της «Ελένης». Συγκεκριμένα, η πρόταση έγινε στη δημοσιογράφο και διευθύντρια του περιοδικού «People» Χρίσλα Γεωργακοπούλου να βρεθεί ξανά στην εκπομπή από την οποία είχε αποχωρήσει πριν από δύο χρόνια. Αν και επικοινωνήσαμε μαζί της, η Χρίσλα δεν θέλησε να μας πει αν σύντομα θα βρεθεί στην παρέα της «Ελένης». Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, η Μενεγάκη αναζητά ακόμα ένα άτομο για να δυναμώσει ακόμα περισσότερο το πάνελ της και μάλιστα βλέπει ξανά τα δοκιμαστικά που είχαν κάνει από την εταιρεία παραγωγής το καλοκαίρι σε αρκετούς δημοσιογράφους.

Είναι φανερό ότι η Ελένη συνεχίζει να ψάχνεται για να δυναμώσει την εκπομπή της, αντιλαμβανόμενη ότι η πορεία της «Ελένης» της δεν είναι αυτή που θα μπορούσε να είναι. Η Μενεγάκη έχει μάθει να μάχεται και φαίνεται ότι είναι αποφασισμένη να κερδίσει στη μάχη της μεσημεριανής ζώνης οπότε σύντομα αναμένονται αρκετές αλλαγές στην «Ελένη» της. Κάτι που άλλωστε χρειάζεται να γίνει…!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε