Τρίτη, 7 Μαΐ
23oC Αθήνα

Η Ελένη Μενεγάκη βιάζεται να πάει διακοπές

Η Ελένη Μενεγάκη βιάζεται να πάει διακοπές
Τα… παρατά νωρίτερα και κατεβάζει ρολά!

 

Είναι φανερό ότι η Ελένη Μενεγάκη έχει κουραστεί φέτος από το σερβίρισμα του καφέ της και βιάζεται να πάει διακοπές. Μόνο έτσι εξηγείται γιατί η «ωραία Ελένη» θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της αρκετά πριν κλείσει ο μήνας και συγκεκριμένα την Παρασκευή 25 Ιουνίου.
 
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit το συμβόλαιο της Ελένης με τον ALPHA είναι να κάνει εκπομπές μέχρι το τέλος Ιουνίου. Φέτος όμως, ο Ιούνιος τελειώνει Τετάρτη και έτσι είτε θα έπρεπε ο «Καφές με την Ελένη» να σταματήσει στο μέσο της βδομάδας είτε να προβληθούν κι άλλες 2 εκπομπές, μέχρι την Παρασκευή 2 Ιουλίου ώστε να σταματήσει στο τέλος της βδομάδας. Κι αυτό, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες σκέφτηκαν στο κανάλι της Κάντζας να κάνουν αλλά απ’ ότι φαίνεται, δεν το δέχτηκε η Μενεγάκη. Μάλιστα, η επόμενη σκέψη και πρόταση ήταν τις δύο τελευταίες ημέρες, δηλαδή την Πέμπτη 1 Ιουλίου και την Παρασκευή 2 Ιουλίου, να προβληθούν μαγνητοσκοπημένες εκπομπές, κάτι που όπως φαίνεται ούτε αυτό δέχτηκε η Μενεγάκη.
 
Έτσι, ο «Καφές με την Ελένη» θα… κατέβει από την τηλεοπτική χόβολη την Παρασκευή 25 Ιουνίου για να μπορέσει η Μενεγάκη να πάει διακοπές νωρίτερα. Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ελένη δεν θα φύγει αμέσως διακοπές αφού το κύριο μέλημά της είναι να δει τι θα κάνει την επόμενη χρονιά, ελπίζοντας να καταφέρει να βρεθεί ξανά στην κορυφή της τηλεθέασης. Και απ’ ότι λέγεται η «ωραία Ελένη» θα κάνει αρκετές αλλαγές και μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες! Αλλά για αυτές θα σας ενημερώσουμε σε άλλο άρθρο του Newsit!
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε