Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Η Ελευθερία Ελευθερίου μιλάει στο ZAPPIT! “Είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε κάθε αποτέλεσμα στην Eurovision”

Η Ελευθερία Ελευθερίου μιλάει στο ZAPPIT! “Είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε κάθε αποτέλεσμα στην Eurovision”

Λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό της EUROVISION, η Ελευθερία Ελευθερίου είναι αισιόδοξη και υπερήφανη για την προσπάθεια που κάνει στο μακρινό Αζερμπαίτζάν

Αφροδισιακό: Μία ουσία που αυξάνει την σεξουαλική επιθυμία. Το όνομα προέρχεται -φυσικά- από την Θεά Αφροδίτη. Mε το…”Aphrodisiac” η πανέμορφη φωνή από την Κύπρο, Ελευθερία Ελευθερίου, φιλοδοξεί να συνεχίσει την μοναδική παράδοση που έχει η Ελλάδα στην Eurovision. Είναι η μοναδική χώρα που από το 2004 που δημιουργήθηκαν οι ημιτελικοί, προκρίνεται ανελλιπώς στον τελικό.

Η Ελευθερία έχει όλα τα φόντα να τα πάει περίφημα, φωνή, ομορφιά, τραγούδι, καλούς συντελεστές, μια δυνατή εταιρία, την αγάπη του κόσμου που τη γνωρίζει σταδιακά στο εξωτερικό. Το μόνο που δεν έχει στη διάθεσή της σε αφθονία είναι ….τα χρήματα της ΕΡΤ. Ε και ;

“Έχεις άγχος που θα ανέβεις σε μια τόσο μεγάλη σκηνή και θα τραγουδήσεις ζωντανά μπροστά σε τόσες χιλιάδες κόσμου”;

“Εννοείται ότι είμαι αγχωμένη, αλλά είναι δημιουργικό το άγχος. Είναι καλό να αγχώνομαι τώρα, ώστε όταν έρθει ο διαγωνισμός θα έχω ξεπεράσει το στάδιο αυτό και θα μπορέσω να το απολαύσω εκείνη τη στιγμή”!

Παρακολουθείς καθόλου προγνωστικά ; Τα υπολογίζεις ;

“Να σου πω την αλήθεια δεν ενημερώνομαι καθόλου για τα προγνωστικά. Δεν θέλω να μπω σε αυτό το τριπάκι, δεν θέλω να με επηρεάσει. Διαβάστε με ποια θέση θα είναι ικανοποιημένη και…ολόκληρη τη συνέντευξή της στο zappIT!



Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε