Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Η Ελλη δεν ανέβασε τα νούμερα

Η Ελλη δεν ανέβασε τα νούμερα

Το πολυδιαφημισμένο δελτίο με την Έλλη Στάη συνεχίζει τις “χαμηλές πτήσεις” του στον πίνακα των τηλεθεάσεων με νούμερα ανάλογα με αυτά της Ρ. Μπιζόγλη.

Παρά την εντονότατη διαφήμιση και τις πολλές προσδοκίες το δελτίο της ΝΕΤ με την Ελλη Στάη δεν κατάφερε να έλξει το ενδιαφέρον του κοινού.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της AGB, πριν τις 31 Ιανουαρίου που ξεκίνησε το νέο δελτίο ειδήσεων, η μέση απόδοση του βραδινού δελτίου που παρουσίαζε η Ρ. Μπιζόγλη κυμαίνονταν από 3.9% έως και 4.5% .

Μετά τις αλλαγές που έγιναν στο δελτίο και με την παρουσία της Στάη η τηλεθέαση κυμάνθηκε σχεδόν στα ίδια επίπεδα, δηλαδή σε μερίδιο μεταξύ 4.2 και 4.7%.

Η αξία της Ελ. Στάη προφανώς δεν αμφισβητείται. Όμως το μοντέλο δελτίου που υπηρετεί δεν ταιριάζει στο προφίλ του κρατικού καναλιού.

Αντί για τις ειδήσεις από όλη την Ελλάδα που η κρατική τηλεόραση χρυσοπληρώνει, οργανώνονται και μεταδίδονται βαρετές πολιτικές συζητήσεις που κάνουν την καταξιωμένη παρουσιάστρια να “παίζει” πιό πολύ στο “γυαλί”, αλλά αφήνουν αδιάφορους τους τηλεθεατές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.zappit.gr

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε