Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Ερωφίλη αποχώρησε από το Greek Idol

Δείτε τι έγινε λεπτό προς λεπτό κατά τη διάρκεια της βραδιάς!

Το show ξεκίνησε στις εννέα ακριβώς με τους έξι υποψηφίους επί σκηνής να τραγουδούν Έλενα Παπαρίζου και τη Ρούλα Κορομηλά να κλέβει τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της!

Η Ερωφίλη άνοιξε το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς με “Φωτιά στα Σαββατόβραδα”. Αν και απέσπασε σχετικά καλές κριτικές για την ερμηνεία της, οι κριτές δεν φάνηκαν το ίδιο καλοί μαζί της όταν κλήθηκαν να σχολιάσουν κάποιες δηλώσεις της από το προηγούμενο live.

Στις 21:30 στη σκηνή ανέβηκε ο Παναγιώτης που απέσπασε μόνο θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή με την ερμηνεία του στο “Φλασάκι”. Την σκυτάλη παρέλαβε ο Άρης που τραγούδησε και χόρεψε σε ρυθμούς “Tonight”. Ελαφρώς μουδιασμένη στην αρχή, αλλά με εντυπωσιακή ερμηνεία στη συνέχεια, η Μαλού τραγούδησε Ελεονώρα Ζουγανέλη. Η Έλλη Κοκκίνου αναρωτήθηκε αν είναι καλά ψυχολογικά και η Μαλού την διαβεβαίωσε πως όλα είναι καλα.

Ο Γιώργος τραγούδησε REM και μετά άκουσε τα εξ αμάξης από την κριτική επιτροπή για την συμπεριφορά του και τις δηλώσεις του! Η Μαρία είχε σειρά με μια επιλογή από την Gloria Gaynor που είχε ως αποτέλεσμα να ακούσει από τους κριτές πως το όλον θύμιζε παιδική χαρά! 

Ακολούθησε δεύτερος γύρος εμφανίσεων των παιδιών με τον Παναγιώτης και τη μαλού να αποσπούν τα καλύτερα σχόλια και την Ερωφίλη, τον Γιώργο και την Μαρία να δέχονται λεκτικά πυρά.

Όσο βρισκόταν η ψηφοφορία σε εξέλιξη, ο Λούκας Γιώρκας ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε το νέο του τραγούδι. Λίγο αργότερα η Ρούλα ανακοίνωνε πως το ταξίδι στο Greek Idol για την Ερωφίλη τελείωνε εδώ.

Διαβάστε αναλυτικά στο zappIT όλα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του show, δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από τα παρασκήνια και όλες τις εμφανίσεις των διαγωνιζομένων.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε