Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Ευγενία Μανωλίδου μπαίνει… στον πάγο!

Μετά την παρουσίαση του «Dancing with the stars Daily» πολύς λόγος γίνεται για το ποιο θα είναι το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Ευγενίας Μανωλίδου.
Μάλιστα κάποιοι θεωρούν ότι μετά την αποτυχία της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης η παρουσιάστρια δεν θα δεχθεί σύντομα κάποια πρόταση και θα μπει… στον πάγο. Και αυτό, εν μέρει, είναι αλήθεια γιατί θα μπει «στον πάγο» αλλά για διαφορετικό λόγο αφού ο ΑΝΤ1 σκοπεύει να την χρησιμοποιήσει στο καινούργιο talent show που θέλει να βγάλει στον αέρα την επόμενη σεζόν και θα έχει τον τίτλο «Dancing on ice».
 
Συγκεκριμένα, το κανάλι του Αμαρουσίου θέλει την επόμενη χρονιά οι διαγωνιζόμενοι stars να χορεύουν όχι σε ξύλινα παρκέ αλλά… στον πάγο. Και βέβαια, μπορεί στο συγκεκριμένο talent show να μην παρακολουθούμε θεαματικές φιγούρες και… ακροβατικά καθώς η ισορροπία και ο χορός στον πάγο είναι πολύ δύσκολα και απαιτούν πολλές πρόβες αλλά το θέαμα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και αρκετές φορές και… αστείο βλέποντας τους stars να προσπαθούν να σταθούν όρθιοι στα παγοπέδιλά τους. Βέβαια, παρακολουθώντας τα επεισόδια είναι εντυπωσιακή η πρόοδός τους καθώς όσοι παραμένουν στο διαγωνιστικό μέρος μαθαίνουν καλύτερα να ισορροπούν και να φιγουράρουν on ice!
 
Έτσι, στον ΑΝΤ1 μελετούν προσεχτικά να δουν αν μπορέσουν να υλοποιήσουν το «Dancing on ice». Και κακώς κάποιος μπορεί να πιστέψει ότι το μεγάλο πρόβλημα θα είναι οι συμμετοχές καθώς στις πρώτες… ανεπίσημες προσεγγίσεις που έχουν γίνει σε κάποιους stars, στον ΑΝΤ1 έχουν λάβει θετικές απαντήσεις. Επίσης, το επόμενο πρόβλημα που είχαν να λύσουν στο κανάλι του Αμαρουσίου ήταν το πού θα πραγματοποιηθεί το συγκεκριμένο concept. Ωστόσο, αποδείχθηκε ότι υπάρχει η κατάλληλη τεχνική ώστε ένα συνηθισμένο στούντιο να αποκτήσει μία παγωμένη πίστα με ξηρό πάγο και να μπορέσουν οι stars να αποδείξουν τις χορευτικές τους ικανότητες. Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν λοιπόν στο κανάλι του Αμαρουσίου είναι το οικονομικό που έχει να κάνει ακόμα και με τη στελέχωσή του από το έμψυχο υλικό, τους χορογράφους δηλαδή που θα λάβουν μέρος στο «Dancing on ice». Οι περισσότεροι από τους ειδικούς που θα αναλάβουν την εκπαίδευση των stars και θα είναι οι παρτενέρ τους θα πρέπει να έρθουν κυρίως από το εξωτερικό, που σημαίνει αμοιβές, έξοδα μετακίνησης, διαμονής κλπ που ανεβάζουν αρκετά το συνολικό κόστος. Αυτά λοιπόν είναι μερικά από τα προβλήματα που έχουν να λύσουν ώστε να πάρουν την οριστική απόφαση για το αν θα πραγματοποιήσουν ή όχι την επόμενη σεζόν το «Dancing on ice». Βέβαια, την απόφαση θα την λάβουν σύντομα καθώς στα σχέδιά τους είναι το talent show να κάνει πρεμιέρα γύρω στα τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου που σημαίνει ότι ένα με ενάμιση μήνα πριν την πρεμιέρα του πρέπει να αρχίσει η εκπαίδευση των stars on ice.
 
Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, σε συσκέψεις που έχουν πραγματοποιηθεί στον ΑΝΤ1 για το talent show, όταν αναφέρθηκαν στο ποιος θα μπορούσε να αναλάβει την παρουσίασή του το όνομα που έπεσε πρώτο στο τραπέζι και που όλοι συμφώνησαν είναι της Ευγενίας Μανωλίδου. Η παρουσιάστρια διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με το κανάλι του Αμαρουσίου και μάλιστα, όπως ειπώθηκε στη συγκεκριμένη σύσκεψη, η Μανωλίδου είναι η πλέον ειδική για την παρουσίαση καθώς όταν ήταν μικρή έκανε καλλιτεχνικό πατινάζ οπότε γνωρίζει πολύ καλά το άθλημα. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, μετά το όνομα της Μανωλίδου… δεν ειπώθηκε κάποιο άλλο αφού θεωρείται σίγουρο ότι αν το «Dancing on ice» θα βγει on air στην παρουσίασή του θα είναι η μαέστρος. Περιμένουμε να δούμε λοιπόν αν ο ΑΝΤ1 αποφασίσει να προβάλλει την επόμενη σεζόν το τ«Dancing on ice» και να βάλει την Ευγενία Μανωλίδου και κάποιους stars στον πάγο!
 

 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε