Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Η Ηλιάκη προκαλεί… αγωνία στον Σρόιτερ!

Η Ηλιάκη προκαλεί… αγωνία στον Σρόιτερ!

Απίστευτο κι όμως… οδικό! Αν και η Μαρία Ηλιάκη απέκτησε πριν από λίγους μόλις μήνες δίπλωμα κυκλοφορίας, αποφάσισε να οδηγήσει… αγωνιστικό αυτοκίνητο.

Το οποίο μάλλον θα έπρεπε να λέγεται «αγωνια-στικό», αφού προκάλεσε τεράστια αγωνία σε όλους όσοι ήταν εκεί. Αν δεν μας πιστεύετε, δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε την εκπομπή «Αυτοψία» που θα μεταδοθεί αύριο στις 11 το βράδυ, από τον ALPHA.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αντώνης Σρόιτερ αποφάσισε να ασχοληθεί στην εκπομπή του με τον έλληνα οδηγό και ό,τι συμβαίνει στους δρόμους: από τις κάμερες της τροχαίας μέχρι τις κόντρες που γίνονται τα βράδια, αλλά και πώς οδηγούν άνδρες, γυναίκες, ηλικιωμένοι και… η Ηλιάκη. Ναι, η Μαρία είναι… ειδική κατηγορία, αφού αν και «Ν» οδηγός, τόλμησε να μπει και να οδηγήσει αγωνιστικό αυτοκίνητο. Το τι έγινε, θα το παρακολουθήσουμε στην αυριανή εκπομπή, που αποκαλύπτει επίσης πολλά από αυτά που συμβαίνουν στους δρόμους. Εκτός όμως, από την παρουσιάστρια του «Δέστε τους», στην «Αυτοψία» ο Αντώνης Σρόιτερ μιλάει με διοικητές της Τροχαίας, αλλά και με το δημοσιογράφο Τάκη Πουρναράκη που ασχολείται πολλά χρόνια με το χώρο του αυτοκινήτου! Στην εκπομπή του ALPHA μάλιστα ο Σρόιτερ παρουσιάζει και το γρηγορότερο αυτοκίνητο που υπάρχει στη χώρα μας, αλλά και όπως είπαμε, την… αγωνια-στική οδηγό, Μαρία Ηλιάκη!

Γρηγόρης Μελάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Μαρία Ηλιάκη μιλάει πρώτη φορά για το θάνατο της μητέρας της

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε