Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Η Κατερίνα Λέχου έκανε… μπαμ! (VIDEO)

Η Κατερίνα Λέχου έκανε… μπαμ! (VIDEO)

Είναι από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς. Με τις ερμηνείες της στους θεατρικούς αλλά και τηλεοπτικούς ρόλους που αναλαμβάνει, η Κατερίνα Λέχου κερδίζει τους θεατές.

Μόνο που αυτή τη φορά… έχασε καθώς έπεσε θύμα φάρσας από το Χρήστο Φερεντίνο. Αυτό βέβαια, συνέβη πριν από χρόνια, όταν ο παρουσιαστής έκανε το «Μπαμ» για τον ΑΝΤ1 και έχοντας συνεργό έναν φίλο της Λέχου, της έστησε μία απίστευτη φάρσα. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός εξυπηρετώντας έναν φίλο της ανέλαβε χρέη μεσίτριας δείχνοντας κάποιο σπίτι σε ένα ζευγάρι. Όλα κυλούσαν ήρεμα μέχρι τη στιγμή που εισέβαλε η… απατημένη σύζυγος.

Η φάρσα αυτή μάλιστα είχε προβληθεί και στο «Πρωινό ΑΝΤ1» όταν ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σίσσυ Χρηστίδου είχαν καλεσμένη την Κατερίνα Λέχου. Όσοι όμως δεν το έχετε δει αλλά και όσοι θέλετε να το δείτε ξανά για να γελάσετε και πάλι, θα έχετε την ευκαιρία απόψε στις 10, που θα προβληθεί στην εκπομπή «Laugh Attack» που παρουσιάζουν η Δούκισσα Νομικού και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

Το… αστείο είναι ότι στην αποψινή εκπομπή του ΑΝΤ1 θα δούμε και τη φάρσα που είχε στήσει ο Φερεντίνος στον πατέρα της Δούκισσας, Νίκο Νομικό. Ο γνωστός τραγουδιστής επισκέφτηκε τον κουμπάρο του που αγόρασε ένα τηλεσκόπιο κι όσα είδε μέσα από αυτό, να συμβαίνουν στο απέναντι σπίτι, τον έκαναν να κάνει… μπαμ! Μία ακόμα φάρσα που θα θυμηθούμε από την εκπομπή του Φερεντίνου είναι αυτή στο Σάκη Μπουλά που πήγε για φαγητό σ’ ένα εστιατόριο αλλά η καταπληκτική ομοιότητά του μ’ έναν καταζητούμενο τρομοκράτη, έφερε στους θαμώνες τον πανικό και το Μπουλά σε αμηχανία!

Επίσης, στο αποψινό «Laugh Attack» ο Μάρκος Σεφερλής έχει μετατρέψει το «Ταξί» του σε mini market, αλλά στους πελάτες του δεν πουλάει μόνο προϊόντα, αλλά και πολλή τρέλα, ενώ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Νίκος Στεργίου ψάχνουν περαστικούς που έχουν μελετήσει τον προϋπολογισμό και τους βάζουν «Στην πρίζα».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη φάρσα που είχε στήσει ο Χρήστος Φερεντίνος στην Κατερίνα Λέχου και τι είχε πει η ηθοποιός για όσα πέρασε, όταν ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό ΑΝΤ1».

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε