Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Κατερίνα Ζαρίφη μιλά στο Newsit για τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη

Θα επιστρέψει στον «Καφέ με την Ελένη»;

Η χθεσινή εμφάνιση της Κατερίνας Ζαρίφη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη σχολιάστηκε πολύ. Άλλωστε αυτό φαίνεται πως ήταν κάτι που ήθελε και η ίδια η Ελένη αφού από την Παρασκευή προανήγγειλε στην εκπομπή της ότι τη Δευτέρα θα έπινε «Καφέ» με την πρώην συνεργάτιδά της.
 
Έτσι λοιπόν χθες η Κατερίνα Ζαρίφη μετά από δύο χρόνια που είχε αποχωρήσει από την πρωινή εκπομπή του ALPHA βρέθηκε ξανά στο πλατό της εκπομπής. Κι από τότε τα σχόλια για «επιστροφή της… άσωτης κόρης» δίνουν και παίρνουν αφού πολλοί υποστηρίζουν ότι η Ελένη Μενεγάκη έκανε επίσημη πρόταση στην Κατερίνα Ζαρίφη για να επιστρέψει στην εκπομπή.
 
Ποια είναι όμως η αλήθεια και ποια τα σχέδια της ίδιας της Κατερίνας; Σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της, η παρουσιάστρια μας ξεκαθάρισε πως:
  
«Δεν υπήρξε καμία επίσημη πρόταση. Το μόνο που ειπώθηκε είναι αυτό που ακούσατε και στον αέρα της εκπομπής, που η Ελένη μου είπε «πότε θα ξανάρθεις; Η πόρτα είναι ανοιχτή;»
  
-Δηλαδή δεν υπήρξε άλλη… μυστική συνάντησή σας. Πέρα από αυτό, εσύ τι σκοπεύεις Θα ξαναπάς;
 
Θα δούμε. Χάρηκα που έγινε η πρώτη επαφή και «λύθηκε» η όποια παρεξήγηση υπήρχε, αν υπήρχε…!
 
-Πώς πέρασες στην εκπομπή που είδες βέβαια την Ελένη Μενεγάκη αλλά και άλλους παλιούς συνεργάτες σου;
 
Πέρασα όπως ακριβώς είδατε. Καταπληκτικά. Βέβαια, τα πρώτα λεπτά ήταν λίγο αμήχανα αφού είχαμε να βρεθούμε αρκετό καιρό αλλά μετά ήταν… σαν να μην πέρασε μία μέρα!
 
-Πέρα όμως από τον «Καφέ», στη χθεσινή μάχη της τηλεθέασης το «Λες και το ‘ξερες» πάλεψε με την πρεμιέρα της «Ράδιο Αρβύλα»; Είχες αγωνία για τα αποτελέσματα της μάχης;
 
Εννοείται γιατί είναι ένα νέο προϊόν που μπήκε μέσα σε μία δύσκολη ζώνη στην αρένα της τηλεθέασης και δεν θα ήθελα να είμαστε εμείς τα «μεζεδάκια» για τα λιοντάρια! Γιατί το βασικότερο είναι πως τη συγκεκριμένη εκπομπή την πιστεύω πάρα πολύ!
 
-Σας ευχαριστώ πολύ.
 
Εγώ σας ευχαριστώ. Καλή συνέχεια!»
 
 
Έτσι, η Κατερίνα Ζαρίφη μιλώντας στο Newsit έβαλε τις… φήμες στη θέση τους!
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε