Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Μανωλίδου απέναντι στη Μενεγάκη

Η Μανωλίδου απέναντι στη Μενεγάκη

Δύσκολα τα πράγματα για την «ωραία Ελένη»!

 Άσχημα ξεκίνησε η βδομάδα για την Ελένη Μενεγάκη. Οι τηλεθεάσεις την Παρασκευή 16 Απριλίου την κατέταξαν στην τρίτη θέση στο γενικό σύνολο τηλεθέασης αφού ακόμα κι ο «Όμορφος κόσμος το πρωί» του MEGA βρέθηκε αρκετά πιο πάνω από τον «Καφέ με την Ελένη». Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε ότι στο «10 με 1 μαζί» του ΑΝΤ1, καλεσμένη των Καραμέρου –Χαριτάτου ήταν η Ευγενία Μανωλίδου.

Αξίζει να θυμηθούμε μάλιστα ότι η κριτής του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» αλλά και διαγωνιζόμενη στο «Dancing with the stars» το προηγούμενο καλοκαίρι θεωρείτο η παρουσιάστρια του «Πρωινού καφέ». Μπορεί τελικά να μην βρέθηκε απέναντι από τη Μενεγάκη αλλά την Παρασκευή, έστω και ως καλεσμένη των Καραμέρου –Χαριτάτου κατάφερε να… φάει την Ελένη.

Συγκεκριμένα λοιπόν, η σειρά κατάταξης στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές, την Παρασκευή 16 Απριλίου, στο γενικό σύνολο τηλεθέασης είναι η εξής:

 

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ (Καραμέρος, Χαριτάτος-ANT1) 22,7%

 

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ (Παπαδάκης,Ουγγαρέζος-MEGA) 17,9%

 

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ (Μενεγάκη-ALPHA) 14%

 

Ακόμα και στο νεανικό κοινό, η Μενεγάκη απειλήθηκε από το δίδυμο του ΑΝΤ1 και -για να μην ξεχνιόμαστε- την καλεσμένη τους Ευγενία Μανωλίδου! Συγκεκριμένα, η σειρά κατάταξης στο νεανικό κοινό, είναι η εξής:

 

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ (Μενεγάκη-ALPHA) με 20,6%

 

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ (Καραμέρος, Χαριτάτος-ANT1) με 20,3%

 

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ (Παπαδάκης,Ουγγαρέζος-MEGA) με 16,9%

 

Πάντως, δεν θα μας κάνει καμία εντύπωση αν το δίδυμο, την επόμενη τηλεοπτική σεζόν γίνει… τρίδυμο!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε