Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Η Μανωλίδου άρχισε τα μαγειρέματα και…παράτησε τον Θέμο!

Η Μανωλίδου άρχισε τα μαγειρέματα και…παράτησε τον Θέμο!

Χιλιάδες συμμετοχές στο reality του MEGA

Μπορεί το MEGA να μην έχει ανακοινώσει ακόμα τα ονόματα των συντελεστών του «Master Chef» αλλά από σήμερα, όπως σας είχαμε πρώτοι ενημερώσει στο Newsit, ξεκινούν τα γυρίσματα. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες τα γυρίσματα για το καινούργιο reality του MEGA ξεκινούν από τη Θεσσαλονίκη.

Έτσι, μην σας κάνει εντύπωση που η Ευγενία Μανωλίδου δεν θα είναι αυτή τη βδομάδα μαζί με τον Θέμο Αναστασιάδη στη ραδιοφωνική του εκπομπή στο «Θέμα 98,9».

Η Μανωλίδου έχοντας αναλάβει την παρουσίαση των… μαγειρεμάτων πήρε άδεια από το Θέμο και βρίσκεται ήδη στη συμπρωτεύουσα όπου θα παραμείνει εκεί για τα γυρίσματα μέχρι το τέλος της βδομάδας. Μαζί της είναι και η τριμελής κριτική επιτροπή που αποτελείται από τους γνωστούς chef Λευτέρη Λαζάρου, Γιάννη Λουκάκο και Δημήτρη Σκαρμούτσο.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, στο κανάλι της Μεσογείων είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από τις συμμετοχές για το «Master Chef» αφού αυτές έχουν ήδη ξεπεράσει τις έξη χιλιάδες. Λογικό λοιπόν στο MEGA να ευελπιστούν πως το καινούργιο τους πρόγραμμα που θα μεταδίδεται από τον Οκτώβριο καθημερινά στις 11 το βράδυ, θα τύχει της ανάλογης συμμετοχής και του τηλεοπτικού κοινού και όχι μόνο των υποψήφιων chef!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε