Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Μανωλίδου “έφαγε” την Μπουλέ

Δύο πρεμιέρες είχαμε το Σάββατο στο prime time.

Από τη μία ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το γνωστό «σπιντάτο» ύφος του και από την άλλη η Νάντια Μπουλέ να λέει επιτακτικά «σταματήστε τώρα ότι κι αν κάνετε»!

Από τη μία ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να μοιράζει ευρωπουλάκια και από την άλλη οι κριτές του Top Chef να… μοιράζουν πιπεράτα σχόλια στους επαγγελματίες chef που συμμετέχουν στο «cooking show» -όπως το ονομάζουν- του ANT1.

Η μάχη σκληρή και μπορεί ο Άρνι να βγήκε νικητής αλλά και η Μπουλέ κατάφερε να σημειώσει υψηλές τηλεθεάσεις, ιδιαίτερα στο «νεανικό κοινό» που φαίνεται ότι ενδιαφέρει κυρίως, το κανάλι του Αμαρουσίου.

Κι ανάμεσά τους η επανάληψη του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» με τον Λάκη Λαζόπουλο που κατάφερε να… επιβιώσει από τις πρεμιέρες. Οποιαδήποτε άλλη εκπομπή θα είχε… εξαφανιστεί από το ζάπινγκ που φαίνεται ότι έκανε το τηλεοπτικό κοινό ανάμεσα στις δύο πρεμιέρες. Όπως έπαθαν τα προγράμματα όλων των υπόλοιπων καναλιών που κατά την ώρα προβολής των δύο εκπομπών, έπεσαν στα μονοψήφια.

Συγκεκριμένα λοιπόν οι επιδόσεις των προγραμμάτων σύμφωνα με τις μετρήσεις της AGB, είναι οι εξής:

MONEY DROP με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: 29,1 στο γενικό σύνολο και 29,3 στο νεανικό κοινό

TOP CHEF με τη Νάντια Μπουλέ: 19,3 στο γενικό σύνολο και 26,7 στο νεανικό κοινό 14,1 στο νεανικό κοινό

ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ με το Λάκη Λαζόπουλο: 17,8 στο γενικό σύνολο και 14,1 στο νεανικό κοινό

 Βέβαια, μετά την πρεμιέρα του Money Drop με τον Αρναούτογλου, το MEGA πρόβαλε το Master Chef του που κατάφερε να σημειώσει υψηλά ποσοστά και να ξεπεράσει το αντίπαλο «μαγειρικό» πρόγραμμα!

MASTER CHEF με την Ευγενία Μανωλίδου: 27,2 στο γενικό σύνολο και 32,4 στο νεανικό κοινό

Φαίνεται ότι οι περισσότεροι τηλεθεατές προτίμησαν τους «ερασιτέχνες» από τους επαγγελματίες. Και μπορεί, όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι του TOP CHEF τα δύο προγράμματα να μην συγκρίνονται αφού το ένα είναι καθημερινό και το άλλο εβδομαδιαίο αλλά η σύγκριση με τις τηλεθεάσεις είναι αναπόφευκτη.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε