Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Μανωλίδου βάζει ξανά… τα παπούτσια χορού!

Μετά την ομολογουμένως εντυπωσιακή χθεσινή πρεμιέρα του «Dancing With The Stars Live» με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια, από σήμερα το απόγευμα κατεβαίνει στη μάχη της τηλεθέασης κι η Ευγενία Μανωλίδου παρουσιάζοντας την εκπομπή «Dancing With The Stars Daily».

Τι… όπλα όμως, έχει ετοιμάσει η παρουσιάστρια για την εκπομπή της για να αντιμετωπίσει τα «Μυστικά της Εδέμ» που έχει αποδειχτεί ότι είναι ένας πολύ σκληρός αντίπαλος αφού καταφέρνει να χτυπά υψηλές τηλεθεάσεις;

Το σκηνικό, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, της εκπομπής που έφτιαξε ο Ηλίας Λεδάκης, μόνο… απογευματινή εκπομπή δεν θυμίζει. Να αποκαλύψουμε μάλιστα ότι το σκηνικό δεν είναι ένα αλλά δύο και που είναι ακριβώς τα ίδια μόνο που είναι διαφορετικών θέσεων. Συγκεκριμένα το ένα είναι για να υποδέχεται έως τέσσερις καλεσμένους ενώ στο δεύτερο μπορούν να φιλοξενηθούν έως και οκτώ άτομα! Τα δύο σκηνικά βρίσκονται το ένα δίπλα στο άλλο και θα παρουσιάζονται ανάλογα με τους καλεσμένους αλλά όχι συγχρόνως.

Σήμερα, στην πρεμιέρα θα χρησιμοποιηθεί το «μικρό» σκηνικό αφού καλεσμένοι θα είναι οι διαγωνιζόμενοι Μαριέττα Χρουσαλά και Κώστας Μαρτάκης. Έτσι θα μάθουμε τι έκαναν οι δύο διαγωνιζόμενοι από την αρχή των προβών τους μέχρι και χθες, μετά το τέλος του 1ου live. Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής και αφού η Ευγενία Μανωλίδου ρωτήσει και μάθει τα πάντα για τους δύο διαγωνιζόμενους, στο πλατό θα βρεθεί και η Γκαλένα Βελίκοβα για να κρίνει τεχνικά τις χορευτικές τους επιδόσεις.

Στην εκπομπή θα προβάλλεται πολύ υλικό backstage και από τις πρόβες αλλά και από το 1ο live του φιλανθρωπικού σκοπού talent show. Ωστόσο θα υπάρχει και ειδικός που θα αναλύει τις χορογραφίες και θα προσπαθεί μάλιστα να τις διδάξει με εύκολα βήματα και στους τηλεθεατές. Μάλιστα, σύμφωνα με έγκυες πληροφορίες του Newsit, παρτενέρ του στο «μάθημα» θα είναι η παρουσιάστρια που θα φορέσει και πάλι τα… παπούτσια του χορού. Μπορεί πέρυσι να την βλέπαμε να διαγωνίζεται αλλά φέτος θα βοηθά τους τηλεθεατές να γίνουν εξπέρ και ακολουθώντας τη μόδα του «Dancing With The Stars» να το ρίξουν στο χορό!

Κι αυτό είναι ένα από τα «όπλα» που διαθέτει η εκπομπή «DWTS Daily» αφού είναι φανερό ότι ο ΑΝΤ1 με την Ευγενία Μανωλίδου προσπαθούν να κερδίσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και η εκπομπή να κερδίσει υψηλές τηλεθεάσεις. Ο χορός… του πολέμου στην απογευματινή ζώνη ξεκινά από σήμερα και τα αποτελέσματά του θα τα δούμε αύριο στο ραβασάκι της Nielsen.

Γρηγόρης Μελάς

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε