Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Η Μαρία Ηλιάκη προσπαθεί να ξεπεράσει τον πόνο της

Η Μαρία Ηλιάκη προσπαθεί να ξεπεράσει τον πόνο της

Πολλές φορές έχουμε ασκήσει κριτική στους παρουσιαστές και στις παρουσιάστριες για το έργο τους.

Επίσης όμως, αρκετές φορές έχουμε αναφέρει το πόσο δύσκολο είναι αυτό το έργο τους με το να είναι στον αέρα και να προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους, όπως μπορεί ο καθένας. Όσο και να αν αρκετοί το θεωρούν «διασκεδαστική δουλειά», το να εκτίθεσαι στις κάμερες, δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο υπάρχει.

Σίγουρα αρκετοί είναι αυτοί που έχουν ζηλέψει τη λάμψη της δημοσιότητας και το φως των προβολέων και μάλιστα θεωρούν ότι στη θέση κάποιων παρουσιαστών θα ήταν καλύτεροι αν… είχαν την ευκαιρία! Αλλά αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα προς συζήτηση και δεν είναι της παρούσης.

Αρκετές πάντως φορές, οι παρουσιαστές αναγκάζονται να αγνοήσουν ό,τι συμβαίνει στην προσωπική τους ζωή και να βγουν χαμογελαστοί και ευδιάθετοι στον τηλεοπτικό αέρα. Και μην βιαστείτε να πείτε πως «όλοι το κάνουμε στις δουλειές μας» γιατί σας επαναλαμβάνω πως αυτοί εκτίθενται μπροστά στις κάμερες και τα μάτια των τηλεθεατών τους παρακολουθούν συνεχώς.

Την τακτική του «γέλα παλιάτσο» αναγκάζεται λοιπόν να ακολουθήσει από σήμερα η Μαρία Ηλιάκη. Όπως είναι γνωστό, την Κυριακή η μητέρα της παρουσιάστριας «έφυγε» από τη ζωή. Παρά τον πόνο της όμως, η Μαρία σήμερα επιστρέφει στη δουλειά της και θα είναι κανονικά στην εκπομπή «Δέστε τους» που παρουσιάζει με το Νίκο Μουτσινά στον ALPHA. Όπως φαίνεται, η παρουσιάστρια είναι αποφασισμένη να κάνει… εργασιοθεραπεία προκειμένου να αποσπάσει όσο γίνεται το μυαλό της από τη στεναχώρια που της έχει προκαλέσει ο χαμός της μητέρας της. Και μάλλον αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξαναβρεί σιγά σιγά τους ρυθμούς της καθημερινότητας. Γιατί ο πόνος δεν περνά αλλά οφείλεις να βρεις τρόπους να συνεχίσεις…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε