Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Η Μαρία Χούκλη ξεκινά πρόβες για το δελτίο ειδήσεων

Το καινούργιο σκηνικό και η βοήθεια του Γιώργου Παπαδάκη

 

Κάτι… λεπτομέρειες και αποσαφηνίσεις έχουν απομείνει στο συμβόλαιο της Μαρίας Χούκλη με τον ΑΝΤ1 προκειμένου να κυκλοφορήσει και το επίσημο δελτίο Τύπου από το κανάλι του Αμαρουσίου που θα καλωσορίζουν τη δημοσιογράφο.

Βέβαια, δεν υπάρχουν εκκρεμότητες μόνο στο συμβόλαιο της Χούκλη αλλά και σε κάποια άλλα εμπλεκόμενα ισχύοντα συμβόλαια αλλά κατά πως δείχνουν τα πράγματα όλα θα βρουν το δρόμο τους και… τις υπογραφές τους!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, ακόμα και το καινούργιο σκηνικό των ειδήσεων είναι έτοιμο και μέσα στις επόμενες μέρες προγραμματίζεται να γίνει πρόβα ώστε μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου να ξεκινήσει η Μαρία Χούκλη να παρουσιάζει το καθημερινό βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, το δελτίο του ΑΝΤ1 δεν πρόκειται να έχει πολλά παράθυρα με σχολιαστές ενώ σκοπεύουν να ζητήσουν στον Γιώργο Παπαδάκη να βοηθήσει με την παρουσία του.

Μάλιστα επιθυμούν ο Παπαδάκης να είναι στο στούντιο με τη Μαρία Χούκλη δύο τουλάχιστον δύο φορές τη βδομάδα για να παρουσιάζουν μαζί κάποιο θέμα της ειδησεογραφίας. Είναι σαφές ότι η παρουσία του Παπαδάκη θα δώσει ώθηση (δηλαδή νούμερα τηλεθέασης) στο δελτίο της Χούκλη κι ο ΑΝΤ1 ευελπιστεί ότι θα καταφέρει να ξαναμπεί στη μάχη της ενημέρωσης.

Πάντως, σύμφωνα με τις τελευταίες αποφάσεις που έχουν πάρει στο κανάλι του Αμαρουσίου είναι το βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεών τους είναι να συνεχίσει να μεταδίδεται στις 8 το βράδυ παίρνοντας lead in από το Deal με τον Χρήστο Φερεντίνο. Αλλά δεν αποκλείεται, ανάλογα από τα νούμερα τηλεθέασης, σε λίγο καιρό να αναγκαστούν να κάνουν… τούμπα τα δύο προγράμματα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε