Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Η Ματθίλδη Μαγγίρα θα συνεργαστεί με την Ευγενία Μανωλίδου;

Ήταν και οι δύο διαγωνιζόμενες στον πρώτο κύκλο του «Dancing with the stars». Ωστόσο λέγεται ότι η Ευγενία Μανωλίδου και η Ματθίλδη Μαγγίρα δεν διατηρούν και τις… φιλικότατες σχέσεις.

Η αιτία φαίνεται ότι ξεκινά από το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» καθώς η ηθοποιός ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής την πρώτη σεζόν του talent show αλλά στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από τη μουσικό. Βέβαια στο σημείο αυτό να διευκρινίσουμε ότι αρχική επιλογή του ΑΝΤ1 ήταν να υπάρξει τέταρτη καρέκλα για τη Μανωλίδου κάτι που δεν δέχτηκε η ξένη εταιρεία παραγωγής που έχει τα δικαιώματα καθώς το concept του talent show θέλει τριμελή επιτροπή, Έτσι αποφάσισαν πως στην τρίτη καρέκλα θα καθόταν η μουσικός.

Τώρα όμως σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Πρωινής μελέτης», στην άδεια θέση που υπάρχει μετά την αποχώρηση του Ηλία Ψινάκη από τον ΑΝΤ1, σκέφτονται να καθίσει η Μαγγίρα. Κι όπως ειπώθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο STAR, οι υπεύθυνοι του καναλιού λογικά σκέφτηκαν ότι η συνύπαρξη των δύο γυναικών θα δημιουργήσει πολλά σχόλια και… ίντριγκα που θα αποφέρει και τηλεθεάσεις. Η αλήθεια όμως είναι ότι πράγματι, τα στελέχη της εταιρείας παραγωγής έβαλαν στη λίστα με τα προτεινόμενα για την κριτική επιτροπή πρόσωπα και τη Ματθίλδη Μαγγίρα αλλά τελικά… το διέγραψαν! Ο λόγος είναι γιατί έγινε μία τελική λίστα με τέσσερα-πέντε άτομα ανάμεσα στα οποία δεν είναι η ηθοποιός. Στην κορυφή μάλιστα αυτής της λίστας είναι ο Γιώργος Θεοφάνους που είναι και ο επικρατέστερος για να καθίσει στην καρέκλα της επιτροπής του «Ελλάδα». Οι τελικές αποφάσεις όμως, θα ληφθούν τις επόμενες μέρες σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ στελεχών του ΑΝΤ1 και της εταιρείας παραγωγής. Άλλωστε ο χρόνος αρχίζει να πιέζει καθώς είναι προγραμματισμένο στις αρχές Μαρτίου να ξεκινήσουν τα γυρίσματα ώστε το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» να κάνει πρεμιέρα μέσα στο μήνα.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε