Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Η Ματθίλδη Μαγγίρα θέλει να μάθει την ψηφοφορία στο «Dancing with the stars»

Η Ματθίλδη Μαγγίρα θέλει να μάθει την ψηφοφορία στο «Dancing with the stars»

Τι δήλωσε η ίδια η ηθοποιός

Μπορεί το «Dancing with the stars» να ολοκληρώθηκε αλλά συνεχίζονται τα παρατράγουδα, μπας και… συνεχίσουν κάποιοι να χορεύουν στο τηλεοπτικό τοπίο.

Χθες το βράδυ λοιπόν, σε πάρτι που δόθηκε για το talent show του ΑΝΤ1, η Ματθίλδη Μαγγίρα δήλωσε πως θέλει να δει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού και σύμφωνα με τα οποία αναδείχτηκε νικήτρια η Έρρικα Πρεζεράκου. Συγκεκριμένα όταν η Μαγγίρα ρωτήθηκε αν θεωρεί δίκαιο το αποτέλεσμα είπε πως «αυτό δεν μπορώ να το ξέρω. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ζητήσω να δω την ψηφοφορία. Για λόγους τυπικούς οφείλω να το κάνω».

Και για να μην πιστεύουν κάποιοι… κακοί ότι η Ματθίλδη αμφισβητεί τα αποτελέσματα και πιστεύει τις κακές γλώσσες που λένε πως τα αποτελέσματα είναι… κατευθυνόμενα, είναι σίγουρο ότι την ενδιαφέρει για… «τυπικούς λόγους» να δει πόσο συνείσφερε η ίδια στο φιλανθρωπικό σκοπό του «Dancing with the stars», δηλαδή να δει πόσοι την ψήφισαν και τι έσοδα συγκεντρώθηκαν από τη συμμετοχή της. Για… φιλανθρωπικό σκοπό και μόνο, δηλαδή…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε