Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Μελέτη εξηγεί γιατί δεν θα είναι στην «Πρωινή μελέτη» τις επόμενες ημέρες

Η Μελέτη εξηγεί γιατί δεν θα είναι στην «Πρωινή μελέτη» τις επόμενες ημέρες

Επειδή λέγονται και γράφονται πολλά, αποφάσισε πριν ξεσπάσουν φήμες να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Έτσι, λίγο πριν τελειώσει η σημερινή εκπομπή, η Ελεονώρα Μελέτη ενημέρωσε τους τηλεθεατές της «Πρωινής μελέτης» πως θα απουσιάσει τις επόμενες δύο μέρες.

Ο λόγος; Όπως η ίδια είπε:

«επειδή ακούω και διαβάζω πολλά για την υγεία μου να σας πω πως είμαι καλά. Οι συναναστροφές που έχω με τα νοσοκομεία τα τελευταία 2 χρόνια δεν ήταν τόσες σε όλη μου την ζωή. Μην φοβάστε όμως, είμαι καλά. Θα μπω αύριο το πρωί για μία επέμβαση ρουτίνας, αλλά θα πρέπει να βρίσκομαι στο κρεβάτι μετά για 2 μέρες, οπότε θα με κρατήσει μακριά από την εκπομπή χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι κάτι σοβαρό».

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit η Ελεονώρα Μελέτη ήταν να μπει στο νοσοκομείο για την επέμβαση την προηγούμενη βδομάδα, που ήταν και η αργία της 28ης Οκτωβρίου. Έτσι θα απουσίαζε μόνο μία μέρα από την εκπομπή της. Ένα κρυολόγημα όμως ανέβαλε την επέμβαση, οπότε θα την κάνει αυτή τη βδομάδα με αποτέλεσμα να απουσιάσει δύο μέρες και να επιστρέψει τη Δευτέρα..

Ωστόσο όπως η ίδια ενημέρωσε τους τηλεθεατές, η «Πρωινή Μελέτη» αύριο και μεθαύριο θα βγει κανονικά στον αέρα και στη θέση της θα βρίσκεται ο αρχισυντάκτης Θέμης Μάλλης.

 Να ευχηθούμε στην Ελεονώρα περαστικά και ταχεία ανάρρωση.

Γρηγόρης Μελάς

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε