Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Μενεγάκη έδιωξε (;) τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου από την εκπομπή της

Η Μενεγάκη έδιωξε (;) τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου από την εκπομπή της

Την πλήρωσε η δημοσιογράφος για τις παπαράτσι φωτογραφίες

 Όλα συνέβησαν σήμερα το πρωί, λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή «Καφές με την Ελένη». Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, όταν στο πλατό της εκπομπής ήταν όλοι οι συνεργάτες της Μενεγάκη και περίμεναν να έρθει και η Ελένη, η στενή συνεργάτιδα της Μενεγάκη, Ελένη Γελαλή, πλησίασε τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου και ζήτησε να της μιλήσει ιδιαιτέρως.
 
Όσοι ήταν παρόντες στο πλατό κατάλαβαν ότι κάτι σοβαρό είχε συμβεί. Άλλωστε τις τελευταίες ημέρες η Γεωργακοπούλου που είναι αρχισυντάκτρια στο περιοδικό «ΟΚ», λέγεται ότι είχε «χρεωθεί» τις παπαράτσι φωτογραφίες με τη Μενεγάκη και δύο φίλους της.

Όπως ήταν λογικό λοιπόν όλα τα βλέμματα στο πλατό επικεντρώθηκαν στην ιδιαίτερη συνομιλία μεταξύ των δύο γυναικών αφού όλοι κατάλαβαν ότι η Γελαλή μετέφερε μήνυμα της Μενεγάκη. Αμέσως μετά την ιδιαίτερη συνομιλία των δύο γυναικών, η Χρύσλα γύρισε στο πάνελ, μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε από το πλατό

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, η Γελαλή είπε στη Γεωργακοπούλου πως η Ελένη δεν την χρειάζεται σήμερα και μπορεί να αποχωρήσει.

Βέβαια, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, οι περισσότεροι συνεργάτες της εκπομπής έχουν συμβόλαια με τον ALPHA και μπορεί (?!?) μεν, η Μενεγάκη να αποφασίζει πότε θα εμφανίζει τους συνεργάτες της αλλά αυτοί δε, πληρώνονται από το κανάλι και τα συμβόλαιά τους είναι εν ισχύ. Συνεπώς, τις αμέσως επόμενες ημέρες θα πρέπει να βρεθεί η… νομική λύση για το μέλλον της Χρύσλας Γεωργακοπούλου στην εκπομπή. 

Ωστόσο είναι εμφανές το πόσο έχει ενοχληθεί η ίδια η Μενεγάκη από τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών αφού ξεσπά σε εργαζόμενους! 

Γιατί, μπορεί η Γεωργακοπούλου να είναι αρχισυντάκτρια στο περιοδικό που δημοσίευσε τις παπαράτσι φωτογραφίες αλλά σίγουρα δεν ήταν αυτή που της τράβηξε. Εκτός κι αν η Μενεγάκη θέλει όσοι εργάζονται στην εκπομπή της να λένε και να δημοσιοποιούν μόνο τα καλά. Τότε όμως, μάλλον δεν ψάχνει για δημοσιογράφους αλλά για «γραφεία Τύπου»! 

Και σίγουρα πρέπει να ελέγχει τα νεύρα της, ιδιαίτερα όταν αυτά έχουν επίπτωση στο «ψωμί» εργαζόμενων!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε