Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Μενεγάκη κάνει άνω κάτω MEGA και ΑΝΤ1

Καζάνι που βράζει είναι αυτό το διάστημα το τηλεοπτικό τοπίο καθώς λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών οι υπεύθυνοί τους προσπαθούν να φτιάξουν πρόγραμμα με πολύ λιγότερα χρήματα από αυτά που είχαν στη διάθεσή τους.

Κι ως εκ τούτου, το παρασκήνιο και η… κατασκοπεία μεταξύ τους έχει κορυφωθεί καθώς κανείς δεν παίρνει αποφάσεις αν δεν δει τι θα κάνουν οι απέναντι!

Λογικό λοιπόν είναι η σκέψη των υπευθύνων του ALPHA, στο πλαίσιο της οικονομίας, να «κόψουν» τη χαμηλών διαφημιστικών εσόδων πρωινή τους εκπομπή και να μετακινήσουν την Ελένη Μενεγάκη στη μεσημεριανή ζώνη, να προκαλεί ντόμινο εξελίξεων στα υπόλοιπα κανάλια αφού κι εκεί τα πράγματα είναι μετέωρα.

Αν και στον ΑΝΤ1 ετοιμάζονται για την πρωινή ζώνη με Γιώργο Παπαδάκη και Χρήστο Φερεντίνο, η μετακόμιση της «ωραίας Ελένης» τους βάζει σε καινούργιες σκέψεις. Αν λοιπόν στο κανάλι της Κάντζας βάλουν τη βασίλισσά τους να σερβίρει τον «Καφέ» της στη μεσημεριανή ζώνη, μπορεί και το κανάλι του Αμαρουσίου να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο την πρωινή του ζώνη και η εκπομπή να ρίχνει τίτλους τέλους γύρω στις 2 το μεσημέρι.

Σίγουρο είναι ότι η εξέλιξη αυτή θα επηρεάσει και το «Πρωινό Mou» αφού στο MEGA δεν σκοπεύουν να αφήσουν τους αντιπάλους τους να κερδίζουν μεγαλύτερο μέρος της μεσημεριανής πίττας και μάλιστα όταν στη Μεσογείων διαθέτουν τους περυσινούς νικητές στη μάχη της τηλεθέασης. Τουτέστιν; Μην σας κάνει καθόλου εντύπωση αν Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά μετακομίσουν κατά μία ώρα, δηλαδή να ξεκινούν στις 11 το πρωί και να αποχαιρετούν τους τηλεθεατές τους στις 2 το μεσημέρι. Έτσι, θα δοθεί και μία ώρα περισσότερο στην ενημερωτική εκπομπή τους «Κοινωνία ώρα MEGA» με το Δημήτρη Καμπουράκη και το Γιώργο Οικονομέα, κάτι που άλλωστε ο ενημερωτικός τομέας του σταθμού της Μεσογείων επιθυμεί εδώ και καιρό λόγω της έντονης ειδησεογραφίας.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit αν κι έχουν υπάρξει αρκετές… συνεννοήσεις μεταξύ MEGA και ΑΝΤ1 όπως για την έναρξη της σεζόν, είναι ολοκάθαρο ότι η απόφαση του ALPHA θα τους κάνει να αναθεωρήσουν αρκετές από αυτές!

Βέβαια, στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι όποια κι αν είναι η απόφαση των υπευθύνων του ALPHA πρέπει πρωτίστως να πείσουν την Ελένη Μενεγάκη να αλλάξει ώρα στον «Καφέ» της. Λογικό λοιπόν η απόφασή της να… καίει MEGA και ΑΝΤ1 για να αποφασίσουν και αυτοί τι θα κάνουν με τις εκπομπές τους.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε