Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Μενεγάκη κάνει γυμναστική για να ανέβει… τα σκαλιά της τηλεθέασης!

Η Μενεγάκη κάνει γυμναστική για να ανέβει… τα σκαλιά της τηλεθέασης!

Δύσκολα τα πράγματα –ή μάλλον οι… τηλεθεάσεις- για τους πρωταγωνιστές της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης.

  Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της χθεσινής μέρας η Μενεγάκη στο γενικό σύνολο βρέθηκε πάλι στην τρίτη θέση της κατάταξης. Κι όπως είναι λογικό, η «ωραία Ελένη» το έριξε στη… γυμναστική αφού έχει αποδειχτεί ότι όταν κάνει η ίδια ασκήσεις, ανεβαίνουν οι τηλεθεάσεις.

Στο άλλο στρατόπεδο, αυτό του MEGA, οι παρουσιαστές το έχουν ρίξει στη δουλειά, μπας και καταφέρουν να πάρουν το πράσινο φως και για την επόμενη χρονιά. Γι’ αυτό κυριολεκτικά… ξημεροβραδιάζονται προσπαθώντας να βρουν ενδιαφέροντα θέματα ώστε να επιβιώσουν στον «Όμορφο κόσμο». Άλλωστε είναι αποδεδειγμένο πως χωρίς δουλειά και τρέξιμο δεν γίνεται τίποτα…!

Σε πιο… χαλαρή διάθεση βρίσκεται το δίδυμο του ΑΝΤ1 που ανέκτησε τις τηλεθεάσεις του «10 με 1». Συγκεκριμένα λοιπόν, η σειρά κατάταξης στις πρωινής ψυχαγωγικές εκπομπές, χθες Δευτέρα 12 Απριλίου, στο γενικό σύνολο τηλεθέασης είναι η εξής:

 

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ (Καραμέρος, Χαριτάτος-ANT1) 21,8%

 

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ (Παπαδάκης,Ουγγαρέζος-MEGA) 15,2%

 

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ (Μενεγάκη-ALPHA) 14,4%

 

Τη συνηθισμένη σειρά κατάταξης είχαμε στο νεανικό σύνολο, όπου εκεί είναι εμφανής ο αγώνας των Καραμέρου-Χαριτάτου να καταφέρουν να βρεθούν μόνιμα στην κορυφή, εκθρονίζοντας και από εκεί τη Μενεγάκη. Συγκεκριμένα, η σειρά κατάταξης στο νεανικό κοινό, είναι η εξής:

 

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ (Μενεγάκη-ALPHA) με 23,1%

 

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ (Καραμέρος, Χαριτάτος-ANT1) με 20,3%

 

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ (Παπαδάκης,Ουγγαρέζος-MEGA) με 14,8%

 

Όσο αφορά τις ενημερωτικές εκπομπές της πρωινής ενημερωτικής ζώνης, τα στοιχεία τηλεθέασης είναι ανησυχητικά για τον ΣΚΑΪ που παρά την έντονη ειδησεογραφία  δεν μπόρεσε να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής του. Η Πόπη Τσαπανίδου βρέθηκε πάλι στην τρίτη θέση ενώ η Μαρία Σαράφογλου κατάφερε να ανεβεί στην πρώτη, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την εκπομπή του ALTER. Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι τηλεθέασης στις ενημερωτικές εκπομπές της ψυχαγωγικής ζώνης χθες, ήταν οι εξής:

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ (Σαράφογλου- ΝΕΤ) 11,8%

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ (Σμιλίδου, Φρέσκος- ALTER) 9,6%

ΣΚΑΪ ΤΩΡΑ (Τσαπανίδου-ΣΚΑΪ) 5,6%

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε