Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Η Μπαλατσινού χορεύει… για τον Κωστόπουλο

Θυμάστε τη φράση «αυτή θα σε κάνει να ξυρίσεις και το μουστάκι» αποδεικνύοντας τι είναι ικανός να κάνει ένας άντρας για χάρη μίας γυναίκας;

Ε, τώρα ήρθε η στιγμή να αποδειχτεί τι μπορεί να κάνει μία γυναίκα για… την εκπομπή του άντρα της. Και δεν μιλάμε για όποιο κι όποιο ζευγάρι αλλά για τους Πέτρο Κωστόπουλο και Τζένη Μπαλατσινού.

Το ζευγάρι κάνει την ανατροπή και συναντιέται «επαγγελματικά» απόψε στο «Βράδυ», την εκπομπή του ALPHA. Ο σύζυγος κάνει συνέντευξη στη σύζυγο και όσα θα ακούσετε θα αποδείξουν ότι δεν υπήρχε τίποτα προσχεδιασμένο για τις ερωτήσεις. Αυτό όμως που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση και θα προκαλέσει πολλά σχόλια είναι ότι η Τζένη Μπαλατσινού χορεύει μέχρι και… οριεντάλ στον παρουσιαστή και σύζυγό της, αποδεικνύοντας ότι είναι αποφασισμένη για ανατρεπτική εμφάνιση!

Πολλά σχόλια όμως θα προκαλέσουν κι οι άλλοι δύο καλεσμένοι στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης και η Κατερίνα Ζαρίφη. Ο ηθοποιός και η παρουσιάστρια αποκαλύπτουν πολλά για τις σχέσεις τους.

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης αναφέρεται στη σχέση του με την Αθηνά Οικονομάκου και σε όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας ενώ η Κατερίνα Ζαρίφη αποκαλύπτει ότι ένας σύντροφός της την χώρισε γιατί ερωτεύτηκε και έκανε σχέση με άλλον άνδρα.

Περισσότερα όμως, στην αποψινή εκπομπή «Βράδυ» στον ALPHA με τον Πέτρο Κωστόπουλο!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε