Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Μπουλέ απαντά για το σχόλιο του Κώστα Ζουράρι

Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 Νάντια Μπουλέ μίλησε για το πως αντιμετωπίζει την κριτική καθώς και για το on air σχόλιο του Κώστα Ζουράρι.

 Σε συνέντευξή της η παρουσιάστρια σχολίασε τις κριτικές που έχει δεχτεί αναλαμβάνοντας την εκπομπή Elatte.

– Έχεις δεχτεί, όμως, ήδη σκληρή κριτική…
“Το κομμάτι της κριτικής δεν είναι καινούριο. Ήταν έντονο και την περίοδο του Top Chef. Δεν παρακολουθώ όλες τις κριτικές για να είμαι ειλικρινής. Ακούω τους ανθρώπους του καναλιού αλλά δεν μπαίνω στην διαδικασία να βάλω μέσα μου όλες τις κριτικές που μου γίνονται. Θεωρώ πως είναι συγκεκριμένες αυτές που σε πάνε μπροστά. Αυτές που γίνονται πάνω σε μία βάση που δεν με βελτιώνει δεν τις λαμβάνω υπ’ όψιν. Γενικά σαν άνθρωπος πάντα προσπαθώ να γίνομαι καλύτερη. Υπάρχουν συγκεκριμένοι άνθρωποι που μπορούν να σε βοηθήσουν σε αυτό. Και το λέω γιατί υπάρχουν περιτπώσεις ανθρώπων μέσα από τον χώρο που ξέρω τι θα πουν πριν καν το πουν. Και μία τέτοιου είδους στάση δεν με αφορά.

– Υπάρχει εμπάθεια δηλαδή;
“Με αυστηρότητα με αντιμετωπίζουν. Δεν είμαι η πρώτη ούτε η τελευταία.”

– Όντως η μητέρα σου δεν σε παρακολουθεί;
“Το είπα στην υπερβολή του, εννοώντας πως η μητέρα μου δεν είναι μέσα στο χώρο και παρακολουθεί τα πράγματα από μία απόσταση. Προφανώς και με παρακολουθεί στον βαθμό που μπορεί. Έκανα πλάκα.”

– Σε ενόχλησε το σχόλιο του Κώστα Ζουράρι, “Μήπως κάτι ξέρει που δεν σε βλέπει”;

Διαβάστε τι απάντησε η παρουσιάστρια του Elatte.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε