Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Η Μπουλέ είπε τον «πρώτο έλληνα Top Chef»

Για μήνες παρακολουθούσαμε καθημερινά το «Master Chef» μέχρι που ο Άκης Πετρετζίκης ανακηρύχτηκε ο «πρώτος έλληνας Master Chef». Ήρθε η ώρα όμως να μάθουμε ποιος είναι ο… αντίπαλός του, ο «πρώτος έλληνας Top Chef».

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει πριν από καιρό, ο τελικός του ριάλιτι μαγειρικής του ΑΝΤ1 έχει πραγματοποιηθεί, οι κατσαρόλες και οι κουτάλες είχαν πάρει φωτιά καθώς οι φιναλίστ μέσα από δύσκολες δοκιμασίες προσπαθούσαν να κερδίσουν. Κανείς όμως δεν γνώριζε ποιος ήταν ο νικητής αφού οι κριτές Ηλίας Μαμαλάκης, Χριστόφορος Πέσκιας, Ερβέ Προνζάτο και Απόστολος Τραστέλης βαθμολόγησαν μεν, αλλά το αποτέλεσμα δεν ανακοινώθηκε. Αυτό έγινε γιατί οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 δεν θέλουν, όπως είναι λογικό, να διαρρεύσει το όνομα του νικητή. Όλα αυτά όμως, ίσχυαν μέχρι χθες…

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, χθες το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε το τελευταίο γύρισμα με τους φιναλίστ να βρίσκονται απέναντι από τη Νάντια Μπουλέ. Δεν έγινε καμία δοκιμασία μεταξύ των φιναλίστ αφού, όπως είπαμε, το μόνο που έμενε ήταν η ανακοίνωση του αποτελέσματος που προέκυψα από τη βαθμολογία. Έτσι, η παρουσιάστρια ανακοίνωσε το όνομα του νικητή, ή για να το θέσουμε πιο σωστά, είπε ποιος είναι «πρώτος έλληνας Top Chef».

Αν και γνωρίζουμε το όνομα, εντούτοις δεν το αποκαλύπτουμε για να μην χαλάσουμε τις εκπλήξεις και τις ανατροπές που σημειώνονται στα επόμενα επεισόδια του «Top Chef». Κάντε υπομονή μέχρι το τελευταίο επεισόδιο που θα μεταδοθεί την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου και θα μάθετε τον «πρώτο έλληνα Top Chef».

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε