Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Η Νικολέτα Ράλλη ετοιμάζεται να… θερίσει!

Ανέβηκε στο τρακτέρ του STAR και είναι έτοιμη να… οργώσει στο τηλεοπτικό τοπίο.

Η Νικολέτα Ράλλη ξεκινά τη Δευτέρα να παρουσιάζει τη μεσημεριανή εκπομπή του STAR «Made in Star» ελπίζοντας ότι θα… θερίσει τους αντιπάλους της. Ποιοι θα είναι όμως, μαζί με τη νεαρή παρουσιάστρια; Όπως αναφέρει και το δελτίο Τύπου από το κανάλι της Κηφισιάς «με στόχο «καλύτερα μεσημέρια», με πολύ χιούμορ και επίκαιρη σάτιρα, «χτίζεται» η ολοκαίνουρια νεανική εκπομπή του Star με τίτλο “Made in Star”. Δουλεύουν με εντατικούς ρυθμούς αλλά και με κέφι και όρεξη η πανέμορφη, μελαχρινή ηθοποιός και παρουσιάστρια Νικολέτα Ράλλη, η έμπειρη αρχισυντάκτης Μαρία Γιαχνάκη και όλη η ομάδα της εκπομπής.

Στο πάνελ, μαζί με την Νικολέτα, θα είναι:

Ο γνωστός, από περιοδικά και τηλεόραση, δημοσιογράφος Στάθης Παπούλιας, που δεν χρειάζεται…ιδιαίτερες συστάσεις.

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου με γρήγορη, έξυπνη ατάκα, μια και έχει την πείρα του ηθοποιού της Stand-up Comedy. Με τη Νικολέτα γνωρίζεται από τη σειρά “Σφηνάκια”.

Οι δημοσιογράφοι του Star Ιωάννα Βάσου και Φραντζέσκα Σαββοργινάκη.

Η Ολγίνα Σαντίκου, νέο αίμα, όσοι την έχουν δει πιστεύουν ότι θα την δεχθεί η τηλεόραση. Είναι τελειόφοιτη της Σχολής Μέσων Επικοινωνίας του Πανεπιστήμιου Αθηνών και απόφοιτη της Σχολής Δημοσιογραφίας του Star.

Ειδικός συνεργάτης, ο Νάσος Γουμενίδης, που θα δίνει πληροφορίες από τα έργα και τις ημέρες των διασήμων.»

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, όπως και είχαμε αναφέρει σε παλαιότερο άρθρο του Newsit, ο Γιώργος Χατζηπαύλου, εκτός από τα «Σφηνάκια» είναι και η φωνή του «Κάτι ψήνεται» που προβάλλεται στον ALPHA.

Το «Made in Star» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα και όπως διευκρινίζεται στο δελτίο Τύπου

«η εκπομπή απευθύνεται στα δυναμικά κοινά, 15-44, αλλά και σε όσους αισθάνονται νέοι και θέλουν να πάρουν μία βαθιά ανάσα στη μέση της ημέρας.»

Μην ξεχνάμε όμως, ότι σε λίγο καιρό η Νικολέτα Ράλλη θα έχει απέναντί της την Ελένη Μενεγάκη. Θα έχει λοιπόν ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνει η «νέα» απέναντι στην εισβολή της «παλαιάς» και ποια από τις δύο θα… οργώσει καλύτερα στο τηλεοπτικό τοπίο θερίζοντας μεγαλύτερες τηλεθεάσεις!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε