Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Νικολούλη ξεκινά να ρίχνει «Φως στο τούνελ» της

Η Νικολούλη ξεκινά να ρίχνει «Φως στο τούνελ» της

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από το τηλεοπτικό τοπίο, η Αγγελική Νικολούλη ετοιμάζεται να επιστρέψει μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.

Τον τελευταίο μάλιστα καιρό, η δημοσιογράφος με την ομάδα της ερευνούν αρκετές υποθέσεις, με τις οποίες θα ασχοληθεί στο «Φως στο τούνελ». Μέσα στη βδομάδα μάλιστα, οι κάμερες θα πιάσουν δουλειά και θα γίνει το πρώτο γύρισμα για την εκπομπή.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, μέσα στις επόμενες μέρες πρόκειται να γυριστεί το τρέιλερ της εκπομπής και το οποίο θα είναι… αντάξιο της επιστροφής της ελληνίδας «Μις Μαρπλ». Τα γυρίσματα θα γίνουν σε εξωτερικούς χώρους και σκοπός της δημοσιογράφου –παρουσιάστριας, αλλά και των στελεχών του ALPHA, είναι στο τρέιλερ να αποτυπώνεται το εξελιγμένο ύφος και αισθητική που θα έχει η εκπομπή στον καινούργιο της κύκλο. Δεν είναι τυχαίο που τα στελέχη του σταθμού της Κάντζας έχουν δώσει στην Αγγελική Νικολούλη ό,τι μέσο διαθέτουν για την εκπομπή, ώστε το «Φως στο τούνελ» να βγει στον αέρα πιο αναβαθμισμένο και εξελιγμένο αισθητικά αλλά και τεχνολογικά.

Το σκηνικό δε της εκπομπής προχωρά με γοργούς ρυθμούς, ώστε να είναι έτοιμο και να γίνουν οι απαραίτητες πρόβες για να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί ο τεχνικός εξοπλισμός που θα υπάρχει. Στόχος της Νικολούλη και του σταθμού είναι το «Φως στο τούνελ» να κάνει πρεμιέρα στις αρχές Νοεμβρίου, δηλαδή την Παρασκευή 2 ή το αργότερο στις 9 Νοεμβρίου.

Ο ALPHA, όπως είναι λογικό, ποντάρει πολύ στην Αγγελική Νικολούλη και για το λόγο αυτό και, όπως μάθαμε, ακόμα και το τρέιλερ που θα γυριστεί τις επόμενες μέρες θα είναι… υπερπαραγωγή και δεν θα θυμίζει άλλα τρέιλερ, αλλά θα είναι κινηματογραφικής αισθητικής σαν… φιλμ νουάρ! Δεν θα προδώσουμε τίποτα παραπάνω για να μην χαλάσουμε την έκπληξη, αλλά είναι σίγουρο ότι το «Φως στο τούνελ» θα κάνει αίσθηση ακόμα και από την προβολή του τρέιλέρ του.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι το βιβλίο της Αγγελικής Νικολούλη «Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Καστανιώτη» σημειώνει πολύ υψηλές πωλήσεις. Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι μέχρι το τέλος Αυγούστου, είχε ξεπεράσει τις 18.500 πωλήσεις, ενώ εκτιμάται ότι μέχρι σήμερα έχουν πουληθεί γύρω στα 20 χιλιάδες αντίτυπα.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε