Είναι το πιάτο που μας βγάζει από τη νηστεία, προετοιμάζοντας μας για το φαγοπότι που θα ακολουθήσει την Κυριακή του Πάσχα. Από άκρη σε άκρη, σε όλη την Ελλάδα, οι διαφορετικές προτάσεις για την μαγειρίτσα είναι πολλές. Εμείς διαλέξαμε την δοκιμασμένη, πεντανόστιμη συνταγή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, κατευθείαν από την Πάρο!
Η Παριανή Μαγειρίτσα της Αργυρώς!
Η πιο νόστιμη εκδοχή του παραδοσιακού πιάτου της Ανάστασης!
Στέλλα Κονιτοπούλου: Είχα χάσει τον πατέρα μου και την επόμενη μέρα πήγα στη δουλειά
Άννα Μπεζάν για Χριστίνα Παππά: Παιδί της να ήμουν, δεν θα μοιάζαμε τόσο πολύ
Μάκης Πουνέντης: Κακά τα ψέματα, την Μενεγάκη δεν θα την δεις για τη θεματολογία
Γιώργος Τσούλης: Η Ελένη Μενεγάκη με ξέρει από μικρό παιδί, μας συνδέει μία συνεργασία πολλών χρόνων
Media Τελευταίες ειδήσεις