Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Πέγκυ Ζήνα μιλά για την κόρη της και την περιπέτεια της υγείας του συζύγου της, Γιώργου Λύρα

Η γνωστή τραγουδίστρια δίνει για πρώτη φορά τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον ερχομό της κόρης της. Αύριο το «Βράδυ» λοιπόν στον ΑΝΤ1 η Πέγκυ μιλά στον Πέτρο Κωστόπουλο.

Διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της. Ο λόγος για την Πέγκυ Ζήνα που και αυτή αλλά και ο σύζυγός της Γιώργος Λύρας ήθελαν πολύ να κάνουν ένα παιδί. Η γέννηση λοιπόν της κόρης τους έχει προκαλέσει τεράστια ευτυχία και στους δύο.

Η γνωστή τραγουδίστρια δίνει για πρώτη φορά τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον ερχομό της κόρης της Ηλέκτρας. Αύριο το «Βράδυ» λοιπόν στον ΑΝΤ1 η Πέγκυ μιλά στον Πέτρο Κωστόπουλο και για την περιπέτεια της υγείας του συζύγου της την περίοδο που εκείνη ήταν έγκυος ενώ αποκαλύπτει πόσο θετικά άλλαξε η ζωή τους μετά από όλο αυτό που συνέβη. Μάλιστα, η Ζήνα αποδεικνύει εμπράκτως στο πλατό ποσό καλή μαμά είναι. Επίσης, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να την ακούσουν να ερμηνεύει το νέο της single με τίτλο «Σου Χρωστάω Ένα Κλάμα».

Στο αυριανό «Βράδυ» όμως, ο Πέτρος Κωστόπουλος υποδέχεται στο πλατό της εκπομπής και το Γιάννη Βούρο, ο οποίος σχολιάζει τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η Ελλάδα. Ο ηθοποιός μιλά και για τη θετή του κόρη Μαρία Λουΐζα Βούρου ενώ εκφράζει το θαυμασμό του για το γιο του Στέφανο, ο οποίος αντιμετωπίζει δυναμικά τη ζωή παρά τη διαφορετικότητά του. Τέλος, μαζί με τον Κωστόπουλο, ο Βούρος γυρίζει στη δεκαετία του ’80 και θυμάται την εποχή που του απέδιδαν τον τίτλο του ‘sex symbol’!

Η συνέχεια, αύριο στις 12 το «Βράδυ» στον ΑΝΤ1.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε