Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Η Ρίκα Βαγιάννη στο Newsit: «Αποχωρώ από την ΕΡΤ»

Γιατί η δημοσιογράφος πήρε αυτήν την απόφαση μετά από 13 χρόνια συνεργασίας με την κρατική τηλεόραση

Εδώ και καιρό οι πόρτες της ΕΡΤ έχουν ανοίξει και πολύς κόσμος φεύγει. Μετά τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ Γιώργο Γαμπρίτσο, τη Μαρία Χούκλη και άλλες οικειοθελείς κι ηχηρές αποχωρήσεις, προσθέστε ακόμα μία! Η Ρίκα Βαγιάννη μετά από 13 χρόνια αποφάσισε να φύγει από την ΕΡΤ. Η είδηση κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά γραφεία πολύ καιρό και μάλιστα αρκετοί έλεγαν ότι η δημοσιογράφος έχει ήδη συναντηθεί με στελέχη άλλων καναλιών προετοιμάζοντας το επόμενο βήμα της στο τηλεοπτικό τοπίο. Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική και διασταυρωμένη από την ίδια τη δημοσιογράφο που μίλησε στο Newsit ξεκαθαρίζοντας ότι:
 
«Δεν έχω συναντηθεί με κανέναν και δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Με έκπληξη διαβάζω εδώ και καιρό ότι έχω μιλήσει με διάφορα κανάλια αλλά σας διαβεβαιώνω ότι δεν έχω κάνει καμία επαφή»
– Ισχύει όμως ότι φεύγεις από την ΕΡΤ;
– Ναι, αυτό ισχύει αλλά όχι επειδή έκλεισα να πάω σε κάποιο άλλο κανάλι!
 
– Γιατί πήρες αυτήν την απόφαση και μάλιστα μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας με την ΕΡΤ;
-Με την ΕΡΤ συνεργάζομαι από το 1997 και φέτος αποφάσισα να φύγω για προσωπικούς λόγους. Όχι γιατί έκλεισα να πάω κάπου αλλού. Άλλωστε δεν πιστεύω ότι θα κάνω κάτι φέτος στην τηλεόραση. Προς το παρόν δεν συζητάω τίποτα!
 
– Να υποθέσω ότι –όπως έχει ακουστεί- μπορεί να φύγεις κι εκτός Ελλάδος;
– Θα δούμε. Προς το παρόν δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο. Σε ευχαριστώ που επικοινώνησες μαζί μου και δεν έγραψες ότι φεύγω από την ΕΡΤ για να πάω σε άλλο κανάλι.
 
Ευχαριστούμε κι εμείς τη δημοσιογράφο που απάντησε στις ερωτήσεις μας, βάζοντας τέλος στις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό. Έχει ενδιαφέρον πάντως να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος που θα αποχωρήσει από την κρατική τηλεόραση!
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε