Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Ρίτσα Μπιζόγλη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ

Αλλαγή φρουράς και… γραμμής στην κρατική τηλεόραση

Στο τιμόνι του βραδινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ θα βρίσκεται από σήμερα το βράδυ στις 9, η Ρίτσα Μπιζόγλη. Η δημοσιογράφος αναλαμβάνει την παρουσίαση του δελτίου από Δευτέρα έως Παρασκευή κι όχι μέχρι την Πέμπτη όπως συνέβαινε έως τώρα.

Στόχος των στελεχών της ΕΡΤ είναι το δελτίο του ενημερωτικού καναλιού τους, να αποκτήσει «ταυτότητα» και να καταφέρει να μπει δυναμικά στη μάχη της ενημέρωσης αλλά και της τηλεθέασης.

Έτσι, παρά τα εσωτερικά προβλήματα στην κρατική τηλεόραση με πολλούς τομείς της να… υπολειτουργούν, ο τομέας των ειδήσεων σκοπεύει να κερδίσει ξανά έδαφος. Αιχμή του δόρατος η γνωστή δημοσιογράφος που μετά την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής και την παρουσίαση των δελτίων του Παρασκευο-σαββατοκύριακου αναλαμβάνει από σήμερα το βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ!

Σίγουρα το πρώτο βήμα των υπευθύνων της ΕΡΤ θα πρέπει να είναι το δελτίο τους να πείσει τους τηλεθεατές για την αξιοπιστία του κι όχι για «κυβερνητική προπαγάνδα και κατευθυνόμενες ειδήσεις».

Αν το πράξουν, τότε μπορεί η κρατική τηλεόραση και το κεντρικό δελτίο της ΝΕΤ να κερδίσει το χαμένο έδαφος στο τηλεοπτικό τοπίο. Αλλιώς η αλλαγή δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα αφού μόνο το πρόσωπο και οι ικανότητες της Ρίτσας Μπιζόγλη δεν θα είναι αρκετά για να κερδίσουν τους τηλεθεατές.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε