Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Η Ρούλα Κορομηλά συναντά την Έλενα Παπαρίζου

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Προβληματισμένοι στον ALPHA με το… πολύπαθο «Greek Idol»

 

Η Έλενα Παπαρίζου θα είναι καλεσμένη τη Δευτέρα 21 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στο «Greek Idol». Όπως πρώτα σας είχαμε γράψει πριν από καιρό στο Newsit, η Ρούλα Κορομηλά έπεισε την Έλενα να εμφανιστεί στον ημιτελικό του talent show και να τραγουδήσει. Αυτό είναι το… χαρούμενο που θα συμβεί στο… πολύπαθο «Greek Idol».
 
Σύμφωνα όμως με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, στον ALPHA είναι αναστατωμένοι για το ποιο μπορεί να είναι το αποτέλεσμα του «Greek Idol» μετά από τόσα… λάθη που έχουν γίνει.
 
Αυτό που τους έχει προβληματίσει είναι το ότι στον τελικό κατάφεραν –άξια, βεβαίως βεβαίως γιατί διαθέτουν πολύ καλές φωνές!- να φτάσουν δύο κύπριες, η Βαλάντω και η Νικόλ ενώ… φοβούνται μήπως το outsider (Νίκος) που έβαλαν λόγω αποχώρησης (του Χρήστου) και αρνήσεων (της Αντιγόνης και του Γιώργου) μετά από τον Στέργιο καταφέρει να διώξει και κάποια από τις δύο άλλες φιναλίστ. 

Κι αυτό θα είναι ακόμα ένα χτύπημα για την ακεραιότητα του «Greek Idol»! Σίγουρα λοιπόν την ώρα που η Έλενα Παπαρίζου θα είναι επί σκηνής του «Greek Idol», στο backstage του talent show θα υπάρχει αναστάτωση για τις εξελίξεις στην ψηφοφορία!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε