Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Η Σίσσυ Χρηστίδου μιλά για την κόντρα με το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά

Η Σίσσυ Χρηστίδου μιλά για την κόντρα με το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά

Με τη μεταγραφή της από τον ALPHA στοn ANT1 βρέθηκε από την πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου στην καθημερινή μάχη της τηλεθέασης με το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Η Σίοσυ Χρηστίδου είναι από τα πρόσωπα της τηλεόρασης που σπάνια -έως ποτέ!- δεν θα την ακούσεις να λέει άσχημα λόγια για τους συναδέρφους της. Ακόμα και τώρα, η παρουσιάστρια του «Πρωινού ΑΝΤ1» μιλά για τους. αντιπάλους της στην πρωινή ζώνη, παραδεχόμενη τα σημεία που υπερτερούν οι Λιάγκας και Σκορδά.

Πού θα γίνει αυτό; Στην αποψινή εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου που είναι καλεσμένη.

Μάλιστα η Σίσσυ, αποκαλύπτει το παρασκήνιο της μεταγραφής της από τον Alpha στον ΑΝΤ1 και απαντά για τις φήμες που διαδέχτηκαν το τηλεοπτικό της «διαζύγιο» με το κανάλι της Κάντζας. Μιλά για το Χρήστο Φερεντίνο αλλά σχολιάζει και την επίσκεψη της Ναταλίας Γερμανού στο «Πρωινό Μου». Θα έκανε όμως, εκπομπή μαζί με το σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη; Πότε γίνεται. «έξαλλη» με τον άντρα της ζωής της; Τι δηλώνει για το ντουέτο με το Σάκη Ρουβά; Και μάλιστα «η Σίσσυ αναλαμβάνει παρουσιάστρια σε Δελτίο Ειδήσεων»! Πώς κατάφερε ο Πέτρος Κωστόπουλος να πραγματοποιήσει το φοιτητικό της όνειρο; Πώς αντιδρά στην πρόκληση του οικοδεσπότη να βγει “on camera”. χωρίς μακιγιάζ; Όλα αυτά απόψε το «Βράδυ» στις 23:15.

Ακόμα στη σημερινή εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου φιλοξενείται και ο γνωστός οικονομολόγος Γιάνη Βαρουφάκη. Τι αποκαλύπτει για τη οικονομική κρίση και πότε εκτιμά πως θα μπορέσει η Ελλάδα να «βγει» από αυτήν; Πώς βρέθηκε ανάμεσα στο 2004 – 2006 σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου και γιατί δεν είναι πια; Κατά τη γνώμη του, ποιο είναι το «μεγάλο λάθος» της Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, γιατί ισχυρίζεται πως δεν του «αρέσει» ο Λουκάς Παπαδήμος; Τι εξομολογείται για τη σχέση του με τη γυναίκα του και την κόρη του; Πώς είχε βρεθεί παρουσιαστής σε τηλεοπτική και ραδιοφωνική εκπομπή στην Αυστραλία και πώς ήταν η ζωή του εκεί; Γιατί θέλει να γράφει το μικρό του όνομα με ένα «ν» και τέλος, γιατί τον. «θλίβει» το γεγονός πως βρίσκεται καλεσμένος στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου; Όλα αυτά, απόψε το «Βράδυ» στον ΑΝΤ1.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε