Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετακομίζει… σε μεγαλύτερο σπίτι!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετακομίζει… σε μεγαλύτερο σπίτι!

Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες, έχουν αλλάξει πολύ τα δεδομένα παντού και σε πολλούς, αναγκάζοντάς τους να βάλουν πολύ νερό στο κρασί τους. Άστε που πλέον, νερώνουμε ακόμα και τις… περτικαλάδες. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που στο τηλεοπτικό τοπίο έχει πέσει πολύ… νερούλιασμα!

Για παράδειγμα, πάρτε μία από τις ελάχιστες live εκπομπές που βγήκαν μέσα στο καλοκαίρι, το «FThis TV» που παρουσιάζει στον ΑΝΤ1 η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Αν και οι υπεύθυνοι του σταθμού αποφάσισαν να την βγάλουν στον αέρα αρκετά καθυστερημένα, εντούτοις την… νερούλιασαν τόσο πολύ που κόντεψαν να τα κάνουν θάλασσα.

Κάπου εδώ, μου έρχεται η παροιμία που λέει ότι «με… (όχι, δεν αναφέρω τη λέξη), δεν βάφονται αυγά»! Ε, αυτό ισχύει στη συγκεκριμένη εκπομπή που βγήκε στον αέρα, τσάτρα πάτρα, σε ένα στούντιο που νομίζεις ότι είναι διάδρομος γραφείων, αποπνιχτικά μικρό, με ελάχιστα τεχνικά μέσα και ανθρώπινο δυναμικό που προσπαθούσε να κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσε. Στο σημείο δε αυτό, να σημειώσω ότι σίγουρα το μαλλί της Σταματίνας Τσιμτσιλή ΔΕΝ είναι πράσινο. Έβγαινε πολλές φορές πρασινωπό εξαιτίας του green box που χρησιμοποιούν στην εκπομπή αλλά που ο… ασφυχτικός χώρος, δεν της έδινε την απόσταση ασφαλείας που έπρεπε να είχε. Παρ’ όλα αυτά, η εκπομπή κατάφερε και μάλιστα με σκληρό ανταγωνισμό, όπως είναι η τούρκικη σειρά «Sila» που προβάλλει το MEGA, να συγκεντρώσει ικανοποιητικό αριθμό τηλεθεατών. Έτσι λοιπόν, τα στελέχη του ΑΝΤ1 αποφάσισαν να δώσουν κάτι παραπάνω στην εκπομπή και να μην παραμείνουν στην… απαγορευμένη λέξη για να «βάψουν το αυγό»! Ή, όπως λέγαμε και στην αρχή, να σταματήσουν το νερούλιασμα και να βάλουν και λίγο… χυμό!

Αποφάσισαν λοιπόν όχι μόνο να μετακομίσουν την εκπομπή σε άλλη ώρα αλλά και να μετακομίσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε μεγαλύτερο σπίτι. Αυτό θα είναι στα «ΚΑΠΑ STUDIOS», όπου τις τελευταίες μέρες φτιάχνεται το καινούργιο πλατό, που θα είναι πιο… ευρύχωρο, ενώ στην εκπομπή θα δοθούν και περισσότερα τεχνικά μέσα, όπως ώρες μοντάζ, για να μπορούν να κάνουν τα θέματα και να μπορέσει να σταθεί καλύτερα απέναντι στον ανταγωνισμό. Τα αποτελέσματα στους πίνακες τηλεθέασης, θα είναι καθοριστικά για το μέλλον της εκπομπής, καθώς αν καταφέρει να σημειώσει ικανοποιητικές τηλεθεάσεις, θα παραμείνει στον αέρα. Πάντως, είναι εμφανής η προσπάθεια τόσο της Σταματίνας Τσιμτσιλή, όσο και των ελάχιστων ανθρώπων που εργάζονται σε αυτήν να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν, κάτι που όπως αποδεικνύεται αναγνωρίστηκε από τους υπεύθυνους του σταθμού. Τη Δευτέρα λοιπόν στις 5 το απόγευμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα μας καλωσορίσει στο καινούργιο της τηλεοπτικό σπίτι και εμείς θα περιμένουμε να δούμε, αν με τη μετακόμιση βελτιωθεί και το ύφος και η αισθητική της εκπομπής ή όχι…!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε