Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Η Θρασκιά χαλά τις διακοπές των Καμπουράκη – Οικονομέα

Στις επάλξεις παραμένουν στο MEGA για να αντιμετωπίσουν το infotainment του ΑΝΤ1

Ακόμα μία βδομάδα (προς το παρόν) παράταση παίρνουν οι Δημήτρης Καμπουράκης και Γιώργος Οικονομέας για την εκπομπή τους «Κοινωνία Ώρα MEGA». Η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του καναλιού της Μεσογείων θα συνεχίσει τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή 16 Ιουλίου, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει με τους «παλιούς» την είσοδο της Ράνιας Θρασκιά στη συγκεκριμένη ζώνη προγράμματος.

Η αλήθεια είναι ότι στο MEGA έλπιζαν ότι μετά την καλοκαιρινή «έξοδο» του Γιώργου Παπαδάκη θα κατάφερναν να πάρουν κεφάλι στην κούρσα της τηλεθέασης και οι Καμπουράκης –Οικονομέας να αποχωρήσουν με ψηλά τις τηλεθεάσεις και το κεφάλι και να πάνε διακοπές. Το infotainment όμως του ΑΝΤ1 φαίνεται ότι τους χάλασε τα σχέδια, οπότε οι διακοπές και οι αντικαταστάτες πρέπει να περιμένουν.

Ακόμα ένας πονοκέφαλος για τα στελέχη του ενημερωτικού τομέα στο κανάλι της Μεσογείων αφού τις τελευταίες μέρες, μετά τη διακοπή της καθημερινής σειράς «Τα μυστικά της Εδέμ», ακόμα και το κεντρικό δελτίο ειδήσεών τους αντιμετωπίζει προβλήματα στην κόντρα με το δελτίο του ALTER. Βέβαια, σε αυτήν την περίπτωση οι εξελίξεις είναι διαφορετικές γιατί χωρίς τα «μυστικά» της επιτυχίας, θεωρείται σίγουρο ότι η Όλγα Τρέμη θα αποσυρθεί σύντομα από την κούρσα για να πάει διακοπές πριν πληγωθεί ακόμα περισσότερο το δελτίο της από αυτό του Νίκου Χατζηνικολάου.

Γιατί τελικά σε κάποιους χαλάνε οι διακοπές αλλά για κάποιους άλλους… επιβάλλονται!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε