Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Τσαπανίδου αποκαλύπτει τα μυστικά της διατροφής της

Μετά τα τόσα μαγειρέματα που γίνονται στο τηλεοπτικό τοπίο και τις κουτάλες να έχουν αρπάξει φωτιά ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να βάλει στο τηλεοπτικό παιχνίδι και το «Θέμα διατροφής» ώστε να προσέχουμε για να έχουμε…!

Έτσι, το κανάλι του Φαλήρου φέρνει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μία καινούργια εκπομπή. «Θέμα διατροφής» λοιπόν είναι το διατροφικό μαγκαζίνο που θα ξεφυλλίζει το σήμερα της υγείας, παρουσιάζοντας σχετικές εικόνες και ερωτήματα της καθημερινότητας. Η εκπομπή σκοπεύει να δίνει απαντήσεις και λύσεις, να προτείνει χρηστικούς τρόπους εφαρμογής και να βάλει μια τάξη στο χάος των πληροφοριών γύρω από τη διατροφή, την πρόληψη και την υγεία.

Στην παρουσίαση της καινούργιας εκπομπής είναι η Ιωάννα Κανελλοπούλου που επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο. Να σας θυμίσουμε ότι πριν από δύο χρόνια παρουσίαζε τη μουσική εκπομπή «Mega Star» στο MEGA, ενώ ξεκίνησε ως «ταχυδρόμος» στην τηλεοπτική εκπομπή «Έχεις γράμμα» του ALPHA με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Τώρα, η Ιωάννα Κανελλοπούλου θα έχει στο πλευρό της το γνωστό διαιτολόγο Κωνσταντίνο Ξένο που ως επιστημονικός συνεργάτης και ειδικός στα θέματα διατροφής και υγείας θα οδηγεί τους τηλεθεατές σε νέους διατροφικούς δρόμους ισορροπίας με χρηστικούς τρόπους για καλύτερη πρόληψη και υγεία.

Στην πρεμιέρα της εκπομπής την Κυριακή 9 Ιανουαρίου στις 2 το μεσημέρι καλεσμένη είναι η Πόπη Τσαπανίδου.

Η δημοσιογράφος μιλά για τις διατροφικές της συνήθειες και την καθημερινότητά της ενώ παραδέχεται που παρά το πλήθος επαγγελματικών υποχρεώσεών της βρίσκει πάντα χρόνο να κάνει την αγαπημένη της γυμναστική. Επίσης, η Πόπη Τσαπανίδου αποκαλύπτει τα μυστικά της εμφάνισής της και συζητά με την Ιωάννα Κανελλοπούλου και τον Κωνσταντίνο Ξένο για θέματα διατροφής που μας αφορούν όλους.

Ακόμα, στο πρώτο επεισόδιο της εκπομπής «Θέμα διατροφής» παρουσιάζονται έξυπνες λύσεις και συμβουλές για να ισορροπήσει κανείς τη διατροφή του μετά τις υπερβολές των γιορτών. Μυστικά και tips για το πώς πρέπει να επιλέγουμε τα πιο φρέσκα τρόφιμα ενώ παρουσιάζεται ο πλούτος των θρεπτικών συστατικών του ροδιού και του μπρόκολου από το διαιτολόγο Γιάννη Χρύσο.

Ειδικές light συνταγές πλούσιες σε βιταμίνες και γεύση παρουσιάζει ένας ιδιαίτερος chef ο Alan Santin. Επώνυμοι από όλους τους χώρους εκθέτουν τις απόψεις τους για τη διατροφή, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στην ισορροπία των επιλογών και της γνώσης που χρειάζεται να έχουν για τις θερμίδες ώστε να μην… κολλά η ζυγαριά!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε