Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν θέλει να… φάει «πακέτο»

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ποιος θα προσπαθήσει να γίνει… εφιάλτης για το «Νησί».

Από την προηγούμενη βδομάδα που ξεκινήσαμε να σας αποκαλύπτουμε τα «εφτασφράγιστα» μυστικά των τηλεοπτικών σταθμών, δηλαδή το πρόγραμμά τους για την prime time ζώνη, σας είπαμε ότι θα υπάρξουν πολλές αλλαγές.
Τα στελέχη των καναλιών έφτιαξαν τα προγράμματά τους βάζοντας τις εκπομπές τους όπου θεωρούσαν καλύτερα αλλά σιγά σιγά που ανακαλύπτουν τι θα έχουν οι αντίπαλοι, αρχίζουν τις αλλαγές. Η πρώτη επίσημη αλλαγή έγινε και αφορά το «Πάμε πακέτο» του ALPHA.

Η εκπομπή με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου είχε προγραμματιστεί από τη διοίκηση του σταθμού να προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 10 το βράδυ κάνοντας πρεμιέρα τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου.

Βλέποντας όμως στο κανάλι της Κάντζας ότι από τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου απέναντι από το «Πάμε πακέτο» τους, το MEGA θα προβάλλει τη σειρά «Το νησί» που έχει από τώρα αποσπάσει πολλά θετικά σχόλια αποφάσισαν να αλλάξουν και να προβάλλουν τον «Εφιάλτη στην Κουζίνα» με τον Έκτορα Μποτρίνι.

Το… ευτράπελο του προγραμματισμού είναι ότι ο ALPHA αρχικά έκανε αλλαγή στο πρόγραμμά του για τη δεύτερη βδομάδα, δηλαδή σκόπευαν την πρώτη βδομάδα (που δεν θα είχε ξεκινήσει το prime time του MEGA) να προβάλλουν τη Δευτέρα το «Πάμε πακέτο» και την Πέμπτη τον «Εφιάλτη στην κουζίνα» και οι δύο εκπομπές να αλλάξουν μέρες προβολής μεταξύ τους από τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου.

Τελικά όμως, κατάλαβαν ότι κάτι τέτοιο είναι λανθασμένη κίνηση αφού οι τηλεθεατές θα μπερδευτούν, αποφάσισαν να αλλάξουν από την αρχή τις μέρες προβολής των δύο εκπομπών.

Οπότε, από την επόμενη βδομάδα ο «Εφιάλτης στην κουζίνα» θα προβάλλεται τις Δευτέρες και το «Πάμε πακέτο» τις Πέμπτες, αντιμετωπίζοντας τη «Γενιά των 592 ευρώ» κι όχι το «Νησί»!

Έτσι, η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα αποφύγει να «φάει πακέτο» δυσκολιών έχοντας απέναντί της το «Νησί» ενώ τα στελέχη του ALPHA θεωρούν ότι ο Μποτρίνι θα γίνει… εφιάλτης για τη σειρά του MEGA!
 
Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε