Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Η Χούκλη δεν αφήνει την Τρέμη να ηρεμήσει

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Είναι φανερό ότι η μάχη μεταξύ των δύο κυριών, Όλγας Τρέμη και Μαρίας Χούκλη, δεν θα λήξει σύντομα.

Η αιτία είναι τα βραδινά κεντρικά δελτία ειδήσεων σε MEGA και ΑΝΤ1 που συνεχίζουν να δίνουν σκληρό αγώνα για το ποιο από τα δύο θα επικρατήσει.

Αν και μέχρι πρότινος το MEGA βρισκόταν στην κορυφή της τηλεθέασης, τον τελευταίο καιρό (και ιδιαίτερα μετά την αποχώρηση του Νίκου Χατζηνικολάου από τη «μάχη των οκτώ» λόγω των δυσάρεστων εξελίξεων στο ALTER) παρατηρείται σημαντική άνοδος στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1.

Το δελτίο με τη Μαρία Χούκλη παρουσιάζει συνεχή άνοδο ενώ το δελτίο με την Όλγα Τρέμη φαίνεται να χάνει συνεχώς τηλεθεατές.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι στη χθεσινή μάχη, η Τρέμη βρέθηκε μπροστά στο γενικό σύνολο σημειώνοντας 28 μέσο όρο, ενώ η Χούκλη βρέθηκε λίγο πιο πίσω σημειώνοντας 26,5. Ωστόσο, στο δυναμικό κοινό, που αποτελεί πολλές φορές και δείγμα των εξελίξεων, το δελτίο του ΑΝΤ1 βρέθηκε στην κορυφή σημειώνοντας 26,5 και μάλιστα ξεπερνώντας κατά 7 ολόκληρες μονάδες το δελτίο του MEGA που σημείωσε 19,5 μέσο όρο.

Στη μάχη των κεντρικών δελτίων, αξίζει δε να σημειώσουμε ότι τα σαββατοκύριακα το δελτίο του ΑΝΤ1 με τη Ρίτσα Μπιζόγλη καταφέρνει να κερδίζει στη μάχη της τηλεθέασης αυτό του MEGA με το Νίκο Στραβελάκη.

Ο πόλεμος που έχει προκληθεί ανάμεσα στα δύο κανάλια για τις «ναυαρχίδες» του τομέα ενημέρωσής τους φαίνεται ότι θα συνεχίσει να μας απασχολεί για πολύ καιρό. Κι είναι σίγουρο ότι η μάχη μεταξύ της Όλγας Τρέμη και της Μαρίας Χούκλη θα φέρει αρκετές ανατροπές στο τηλεοπτικό σκηνικό.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε